Facebook hozzászólás
1 216

ÉLETÜ(N)K TÖRTÉNETE

Friderikusz nyitja a novembert az RTL-en

Jelenleg ugyan áll a forgatás, mert pozitív lett a stáb egyik tagjának tesztje, de ezzel együtt is készülhetünk arra, hogy egy szenzációs műsorral tér tér vissza Fridi a tévé képernyőjére.

Fridi története Fotó: Rtl
Fridi története Fotó: Rtl

Bár Fridi annak idején botrányosan távozott az RTL-től – minden idők legnagyobb  kártérítését fizetve a csatornának -, és  megfogadta, hogy soha többé szóba se áll velük,  az idők változnak …

És voltaképpen ez az új műsorának alaptézise is: vagyis megmutatni, milyen lesz az adott páros 20, 40 év múlva.

Az Életünk története házigazdája elmondta: vendégei olyan közismert párok, párosok lesznek, akik bátran mernek szembesülni azzal: mi vár rájuk életük hátralévő részében, de ők is csak a stúdióban tudják majd meg, mit hoz nekik és a párjuknak a jövő.

„Valami olyasminek lehetnek szemtanúi, amit még egészen biztosan nem láttak egyik magyar tévében sem. Egy valóságos időutazásra invitálom Önöket, de természetesen nem örök fiatalságot ígérek. Az viszont, hogy a nagyon is valóságos jövőben az emlékek megszépülnek-e, a jelen, vagy múlt tévedéseit helyre lehet-e hozni, hogy cipeljük-e a múltunk nyomait évtizedeken át, az biztosan kiderül ebből az új műsorból” – fogalmazott Friderikusz Sándor.

Az már biztos, hogy az első adásban – november elsején – egy igazán ‘nyerő páros’, Csobot Adél és Istenes Bence fog szerepelni.

Adél & Bence Fotó: Rtl
Adél & Bence Fotó: Rtl




Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!