Facebook hozzászólás

Fúkuszban a szeretet-éhség

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 23. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. A kampány részeként december 22-én 18:55 perctől az RTL Klub Fókusz című műsora 50 perces élő különkiadással jelentkezik.

Az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Magyarország évek óta sikeresen működik együtt a „szeretet.éhség” Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. A csatorna az elmúlt években több mint 350 millió forint támogatást hozott össze a rászorulóknak.

Barabás Évi, Fotokredit: Nánássy Pál
Barabás Évi, Fotokredit: Nánássy Pál

A kezdeményezést 2018-ban is felkarolta az RTL Magyarország: december 22-én a Fókusz élő különkiadásban gyűjt adományt a rászorulóknak. Ehhez bárki csatlakozhat: egy hívás vagy sms az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára 250 forint adományt jelent. Az adománygyűjtésben ezúttal is nagy segítséget nyújtanak az RTL Magyarország műsorvezetői és sztárjai, akik személyesen is buzdítani fogják a nézőket az adománygyűjtő telefonszám felhívására.

Tokár Tamás álló, Kép: RTL
Tokár Tamás álló, Kép: RTL

Az idei műsor különlegessége, hogy a Fókusz két házigazdája – Barabás Éva és Tokár Tamás – első alkalommal vezet együtt műsort.

Fókusz karácsonyi adománygyűjtő különkiadás – december 22-én 18 óra 55 perctől élőben az RTL Klub műsorán!

Utóirat: a műsorban 47 millió forintot adományoztak, amihez még 10 milliót adott az RTL.

Művészek az igazgyöngyökért
Önmagukat adják karácsonyra elismert művészek, hogy felhívják a figyelmet az Igazgyöngy Alapítvány munkájára és anyagi támogatásra ösztönözzék az embereket, segítve ezzel a hátrányos helyzetű gyerekek komplex készségfejlesztését. Az Igazgyöngy Alapítvány az egyik legismertebb gyerekszegénység és nyomor ellen küzdő civilszervezet Magyarországon, mintegy két évtizede küzdenek azért, hogy felszámolják az átörökített mélyszegénységet. Az alapítvány vezetője L. Ritók Nóra péntek este vehette át a Prima Primissima közönségdíját áldozatos munkájáért.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

OTTHON

Felhúzza a vidéki ingatlanárakat a CSOK

Egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra az állami támogatások, emelik az árakat, növelik a keresletet. Ez…

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…
1 / 347

CSALÁD

10+1 tipp a pénztárca- és környezetbarát autózáshoz – nemcsak szőkéknek

Nemrég egy német nő rossz üzemanyagot töltött a férje kocsijába. Amikor rájött, megpróbálta kiszivattyúzni a benzinkút nagy teljesítményű porszívójával. Egy darabig ment, de a…
1 / 139

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!