Facebook hozzászólás
2 161

MI A VÁGYAD, MORE?

Gáspár Győző az RTL+ csatornán veri ki a biztosítékot!

Vadonatúj műsorral pörgeti fel a nézők hangulatát Gáspár Győző április 1-jétől minden hétköznap este 21:00 órától az RTL+ csatornán! A Mi a vágyad, more? című műsorában küldetése, hogy kívánságok teljesítésével megváltoztassa az emberek életét és „kimaxolja” a nézők tűrőképességét.

Gáspár Győző, alias José Armando, a nagysikerű ValóVilág 9 powered by Big Brother BeleValóVilág című háttérműsorának ismert műsorvezetője teljesen maga alá került, hogy képernyő híján nem tud az életcéljának élni: mégpedig annak, hogy megváltoztassa, jobbá tegye az emberek életét.

Gáspár Győző, Fotókredit: RTL Magyarország/Nánási Pál
Gáspár Győző, Fotókredit: RTL Magyarország/Nánási Pál

Most azonban egy égi sugallatra újabb kihívás elé néz, az emberek kívánságát teljesíti. Az egyetlen valódi Jókai More az ország bármely pontján feltűnhet, össze lehet futni vele piacon, cirkuszban, megjelenik a legváratlanabb helyeken, sőt még azt is vállalja, hogy külföldön élő rajongóit is meglátogatja, és teljesíti a vágyukat.

Újra házasodna a gazda

Nádai Anikó Kép: RTL
Nádai Anikó Kép: RTL

Ismét elindítja társkereső műsorát az RTL Klub, amelyben azok a tiszta lelkű, vidéki emberek keresik a párjukat, akik gazdálkodásból élnek. A Házasodna a gazda című dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló (lehet elvált, özvegy, agglegény, szingli is) nők és férfiak keresik a szerelmet.

A kívánság kínálat pedig hatalmas, hiszen az RTL műsorainak legemlékezetesebb, legszórakoztatóbb pillanatai és népszerű videóklipek alkotják a választékot. Győző és választható kívánságai bármilyen vitás helyzetet, bánatot tudnak orvosolni, sőt összehozzák a magányos szíveket is.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!