Facebook hozzászólás

Gyermekeink fogainak épségéért

A K&H Csoport immár harmadszor támogat karácsony alkalmából üzleti partnereinek megajándékozása helyett gyermek-egészségügyi intézményeket.

A K&H Csoport ismét, immár harmadszor támogat karácsony alkalmából üzleti partnereinek megajándékozása helyett gyermek-egészségügyi intézményeket. A K&H gyógyvarázs program keretében 2 intézmény kap 5-5 millió forint értékű gyógyászati műszereket. Idén a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ Gyermekfogászata és a budapesti Szent Márton Gyermekmentőszolgálat Alapítvány részesül a segítségből.

A K&H Csoport a Tormay Károly Egészségügyi Központ Gyermekfogászatának 5 millió forint értékben fogászati kezelőegységet vásárolt, amelyet Liptai Ágnes, a K&H gödöllői fiókvezetője adott át ünnepélyes keretek között. Az eszközt a gyermekek fogászati kezelése során használja majd az 1982-ben erre kialakított rendelő. A két gyermek és egy iskolai fogászati praxist működtető intézmény átlagban évente 11 000 gyermek kezelését látja el.

 

A K&H gyógyvarázs programról

A K&H Csoport és a K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány 2006-ban immár harmadik alkalommal indította el K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi támogatási programját. A program fő elemét képező országos pályázat hatálya kiterjedt az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott, Magyarországon fekvőbeteg szakellátást végző gyermek-szakkórházak, kórházak, klinikák és országos intézetek gyermekosztályaira, illetve a gyermekmentési tevékenységet végző mentőszolgálatokra is. Az intézmények összesen a bruttó 25 millió forintos pályázati alapból egyenként legfeljebb 5 millió forint értékben pályázhattak gyermekgyógyászati- és mentési eszközökre. A pályázat idén 8 intézmény számára nyújtott lehetőséget gyógyászati eszközök és berendezések beszerzésére, melyeket december és január hónap folyamán kapnak meg ünnepélyes keretek között.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Egy napig biztosan szenvedünk!

Kedden egy napra nagyon elromlik az idő, ez pedig a kora nyárias húsvéti ünnep után még inkább kellemetlennek tűnik…

3 profi tipp a tavaszi életmódváltáshoz

Gyakran nemcsak a természet éled újjá a tavasz beköszöntével, hanem mi magunk is új erőre kapunk. A kellemes idő,…
1 / 1 478

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!