Facebook hozzászólás
246

Gyermekeink fogainak épségéért

A K&H Csoport immár harmadszor támogat karácsony alkalmából üzleti partnereinek megajándékozása helyett gyermek-egészségügyi intézményeket.

A K&H Csoport ismét, immár harmadszor támogat karácsony alkalmából üzleti partnereinek megajándékozása helyett gyermek-egészségügyi intézményeket. A K&H gyógyvarázs program keretében 2 intézmény kap 5-5 millió forint értékű gyógyászati műszereket. Idén a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ Gyermekfogászata és a budapesti Szent Márton Gyermekmentőszolgálat Alapítvány részesül a segítségből.

A K&H Csoport a Tormay Károly Egészségügyi Központ Gyermekfogászatának 5 millió forint értékben fogászati kezelőegységet vásárolt, amelyet Liptai Ágnes, a K&H gödöllői fiókvezetője adott át ünnepélyes keretek között. Az eszközt a gyermekek fogászati kezelése során használja majd az 1982-ben erre kialakított rendelő. A két gyermek és egy iskolai fogászati praxist működtető intézmény átlagban évente 11 000 gyermek kezelését látja el.

 

A K&H gyógyvarázs programról

A K&H Csoport és a K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány 2006-ban immár harmadik alkalommal indította el K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi támogatási programját. A program fő elemét képező országos pályázat hatálya kiterjedt az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott, Magyarországon fekvőbeteg szakellátást végző gyermek-szakkórházak, kórházak, klinikák és országos intézetek gyermekosztályaira, illetve a gyermekmentési tevékenységet végző mentőszolgálatokra is. Az intézmények összesen a bruttó 25 millió forintos pályázati alapból egyenként legfeljebb 5 millió forint értékben pályázhattak gyermekgyógyászati- és mentési eszközökre. A pályázat idén 8 intézmény számára nyújtott lehetőséget gyógyászati eszközök és berendezések beszerzésére, melyeket december és január hónap folyamán kapnak meg ünnepélyes keretek között.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!