Facebook hozzászólás
253

Hack-eld meg a VIVA-t!

Újszerű kezdeményezést indít a VIVA: a nézők kezébe adja az irányítást, hogy „meghackeljék” a lejátszási listákat és a saját kedvenceiket hallgathassák egész nyáron át. A Hack VIVA most vasárnap, május 29-én indul a népszerű zenecsatornán, ahol kétszer négy órában a nézők TOP 5-ös listái szólnak. A premier kapcsán Iszak Eszti elárulta: ő már összeállította a kedvenceit tartalmazó playlistet.

Iszak Eszti portréja, Kép: viva
Iszak Eszti, Kép: viva

Vadonatúj műsorral rukkol elő a VIVA, amiben most először a nézők lehetnek a zenei szerkesztők. A Hack VIVA-ban május 29-én 06.00-10.00, illetve 13.00-17.00 óráig kizárólag a zenecsatorna követőinek legnagyobb kedvencei szólnak majd. A nézők a csatorna Facebook-felhívására kommentben választhatják ki, mely klipeket szeretnék látni a zenei kínálatából, a kiválasztott TOP 5-ös összeállítások pedig az alkalmi DJ-k keresztnevének és lakóhelyének feltüntetésével kerülnek adásba.

A Facebook-felhívásra már több száz komment érkezett  ̶  Iszak Eszti már össze is állította a saját listáját.

– Nálam az első helyen Jonas Blue Fast Car-ja áll, amely ugyan egy feldolgozás, mégis kivételesen ez sokkal jobban tetszik, mint az eredeti. Nagyon jó hangulata van, egy vérbeli nyári sláger.

Titok!
Te Atya ég! Tudod, mi esik ki Iszak Eszti szekrényéből? Elárulom!

A második a Years & Years-től a King lett, mivel ez a csapat a legújabb kedvencem a popműfajból – az új albumuk szerintem tökéletes. Nem maradhat ki a listából Mike Posner és az I Took a Pill In Ibiza sem, mivel nagyon szeretnék idén eljutni Ibizára, és ezzel kipipálhatnék egy tételt a bakancslistámon. Sokat hallgatom mostanában a Disclosure és Lord kettősét, a Magnets című dalt is, amelynek nagyon fülledt esti hangulata van, és a klipje is érdekes – árulta el a VIVA csinos műsorvezetője, aki az ötödik helyre Duke Dumont Ocean Drive-ját rangsorolta, amely szerinte a nyári bulik egyik legnagyobb kedvence lesz.

A Hack VIVA május 30-ától minden nap félórás idősávokban lesz látható a zenecsatorna műsorán, a különleges lehetőségre felhívó posztot pedig péntekenként osztják majd meg a VIVA a Facebook oldalán.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!