Facebook hozzászólás
238

Hagyjál főzni – családi csata fakanállal!

Április 4-én, 20.30-kor indul az RTLII -n új gasztro reality-je. A szórakoztató családi főzőshowban kéttagú csapatok mérik össze tudásukat. A műsorvezető Istenes Bence mellett Vajda Pierre is feltűnik majd a képernyőn.

A versenyzők a kedvenc családi receptjeiket készítik el. A műsor lényege, hogy a felnőtt korú „gyermekeknek” egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. A csavar, hogy a konyhában a tapasztalatlan gyerekek ügyködnek, az anyukák pedig csak a konyhapult mellől irányíthatják őket, de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban. Csupán akkor avatkozhatnak be, ha megnyomják a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok ételeikkel A konyhafőnökből megismert Vajda Pierre ételkritikus dönti el, kinek a főztje jobb. Amelyik páros nyer, az csábító pénznyereményre számíthat.

Vajda Pierre és Istenes Bence a műsorvezetői konyhaasztalnál: Kép: RTL
Vajda Pierre és Istenes Bence, Kép: RTL
X-FAKTOR
Szeretnél Danics Dóra nyomdokaiban lépkedni! Itt mindent megtudhatsz!

Ebben a műsorban nem a kimagasló konyhai tudás számít, hanem az összhang anya és gyermeke között annak érdekében, hogy a féltve őrzött családi receptjeikkel lefőzzék az ellenfelet. Ehhez pedig minden feltétel adott lesz, az ellenfelek pedig díszpáholyból figyelhetik, hogy a másik mire képes a konyhában.A műsor alapjául szolgáló „Mi madre cocina mejor que la tuya” egyébként nagy sikerrel futott többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!