Facebook hozzászólás
384

Hahó, skacok! Így hangolódhattok az ünnepekre!

A Disney Csatorna segít az ünnepi hangulat megteremtésében, hiszen a decemberi hétköznapokon a legnépszerűbb sorozatok karácsonyi speciális epizódjait vetíti.

Többek között az Elena, Avalor hercegnője, a Milo Murphy törvénye, a K.C., a tini kém, a Kikiwaka tábor és a Riley a nagyvilágban különkiadásai várják a nézőket decemberben.

Az Elena, Avalor hercegnője karácsonyi részét például december 2-án játssza a csatorna: Elena közbenjárásával együtt ünnepelnek Avalor színes közösségei, és megosztják egymással a különféle ünnepi szokásokat. Végül mindenki próbálja túllicitálni a másikat, így a hercegnő kénytelen lesz emlékeztetni őket, hogy miről is szól valójában a karácsony.

Elena  Kép: Disney
Elena Kép: Disney

Másnap a Riley a nagyvilágban lányainak ünnepi pillanataiba leshetünk bele: Riley alig várja, hogy végre megérkezzen a kedvenc ünnepe, Maya számára viszont kellemetlen gyerekkori emlékeket idéz fel a karácsony.

K.C., a tini kém is keserédes hangulatban van, amit úgy próbál leküzdeni, hogy felidézi a korábbi sikeres küldetéseit. Az epizódot december 10-én láthatják a nézők.

Riley sorozat szereplői  Kép: Disney
Riley sorozat szereplői Kép: Disney

Milo ünnepi meglepetéssel készül a szülei számára: meghívja apja családját, ám beüt Murphy törvénye. Sikerül megmenteniük a karácsonyt? December 4-én választ kapunk a kérdésre a Milo Murphy törvénye ünnepi epizódjában.

Szenteste a Kikiwaka tábor lakói is örömteli ünnepi hangulatba kerülnek, kivéve Griffet. Vajon mi lehet vele? Kiderül december 24-én!
Karácsonyi különkiadások a Disney Csatornán decemberben minden hétköznap 16:30-kor.

Elindult a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak
Ki a magyar filmek leghíresebb gátőre? Hol is volt a vörösingesek bázisa? Kapásból tudod a válaszokat az ilyen kérdésekre? Akkor a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak bizony neked szól! A játékos megmérettetésen túl a jeles honi alkotások legjobb ismerői értékes nyereményekkel is gazdagodnak majd.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!