Facebook hozzászólás
273

Halak, halacskák, itt az idő! Fickándozzatok!

Jönnek a HALAK február 20-án! Nekik az elmúlt év sok nehézséget hozhatott, de most megnyugodhatnak, mert eljött a nyugalom, a béke ideje. Figyelj a párodra, mert sokat segíthet!

Halak csillagjegy, Kép: pixabay
Halak csillagjegy, Kép: pixabay

Február 20-a és március 20-a között születtél? Akkor élményekkel teli időszak jön most Neked, használd ki a lehetőséget!

Ha kapcsolatban élsz, az jó, mert biztos, hogy a párod sokat segít majd a teljes lelki békéd megtalálásában, ami manapság nagy kincs! Ha van egy tuti párkapcsolatod, légy boldog! Egy percig se gondolkozz, ha kedvesed azt mondja, hogy utazzatok a trópusokra vagy a gyönyörű havasok közé – ha csak pihenni, vagy a látvány kedvéért, akkor is!

Ha nincs ilyen szerencséd, a szakértők szerint számodra akkor is ez egy remek időszak jön! Már csak azért is, mert ha esetleg most egyedül vagy, már nem tart sokáig! Sokan várnak nyitott, kellemes, hasonló párra! Járj egy kicsit nyitottabb szemmel! Ezek a hetek pont alkalmasabbak erre a létre! Bármikor, a leglehetetlenebb helyzetben is belebotolhatsz egy olyan helyzetbe, amelyik sok jót ígér a csillagok szerint.

Kedves HALAK! Sok szerencsét, és még egy tanács: meg kell tanulni szeretni is! Mindenki szeretne szeretni tudni, de nem tanulta meg, mert nem volt kitől! És erről nem ők tehetnek!

Szóval: ÉLJENEK A HALAK!

Nézd meg a csillagjegyét, mielőtt belegabalyodsz!
Amikor társat keresünk, a többség biztosan kideríti a másik csillagjegyét, és akarva-akaratlanul is tulajdonságokat, személyiségjegyeket társít hozzá, mérlegelve, hogy vajon összeillik-e a saját horoszkópjával. A Lovebox társkereső több mint 5000 felhasználót kérdezett meg párkapcsolati kérdésekről, a csillagjegyek szerinti elemzésből pedig kiderül, hogy igazak-e a horoszkóp által meghatározott jellemzők.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!