Facebook hozzászólás
157

SZLOVÁKIA TÉNYLEG BEZZEGORSZÁG?

Hamarosan a standokon a megújult Piac & Profit legújabb száma!

Címlapsztorinkban Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója elmondja, miért gondolja, hogy ellenszélben haladnak és milyen tanulságokat lehet levonni az elmúlt időszakban tapasztalt nehézségekből. Emellett tippeket adunk megfontolt és kockázatfaló befektetőknek portfoliójuk év végi átalakításához, bebizonyítjuk, hogy a szlovákok sem élnek jobban, mint mi, megmutatjuk, mennyiért dolgozik a magyar munkavállaló, hogyan támogatják az öngondoskodást más országokban és mik a hazai tervek ezen a téren.

Év végi számunkban betekintést engedünk a Kieselbach-aukciókba és a 2020-ban 25 éves galéria generációváltásába. Ünnepi csemegékkel készültünk a kultúra, az utazás és a gasztronómia szerelmeseinek. Őket baszkföldi kulináris kalandozásra, különleges kiállításra, kihagyhatatlan színházi programra hívjuk.

Olvassa el a cikkajánlónkat és keresse december 18-tól a Piac és Profit magazint az újságárusoknál, ha lépést akar tartani a legfrissebb üzleti és társasági trendekkel!

Megrendelését itt adhatja le:
https://piacesprofit.hu/elofizetes/

Kép: Piac & Profit
Kép: Piac & Profit

 

Szlovákia tényleg a bezzegország?
Bő egy évtizeddel ezelőtt Szlovákia még Magyarország mögött kullogott a sorban. Aztán velünk együtt csatlakoztak az unióhoz, bevezették az eurót, és ma már szinte nincs olyan statisztika, amelyben ne járnának előttünk. De vajon tényleg bezzegország az északi szomszédunk? A kérdést akkor is érdemes feltenni, ha a számok alapján joggal gondoljuk, a határ túloldalán jobb élni. A válasz nem biztos, hogy igen. A Piac & Profit decemberi számából kiderül, van-e valóságalapja Szlovákia bezzegország jelzőjének, vagy csak a felszín az, ami megtéveszt mindenkit.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!