Facebook hozzászólás
254

Hány felhő az ég? Plusz egy videó

Auguszt Bárió készülő új albumáról itt a legfrissebb dal,  a Hány felhő az ég. Miután nyár elején sikerrel debütált a lemez beharangozó dala, a Csak, máris itt a legújabb Bárió dal. Hallgass bele!

Bárió, Kép: napmedia
Bárió, Kép: napmedia

Bárió elmondása szerint az alábbi történet ihlette legújabb szerzeményét:

– Fiatal koromban egyszer azt álmodtam, hogy felmásztam egy széles mező közepén álló nagy, terebélyes lombú fa tetejére, és az egyszer csak elkezdett remegni, füstölni, a gyökerei pedig, mint egy rakéta futóművei elkezdtek felforrósodni, és sárga-arany tűzsugarakat lövellve felszálltunk.

Zséda antik kamerába búgott – itt a videó
Egyedi videóklip készült Zséda Fosszíliák című dalához. A nyár végi hangulatot Super 8-as filmre rögzítette Dobos Tamás. A tengerparti forgatáson izgalmakból sem volt hiány.

Én és a fa repültünk, hogy bejárhassuk az eget, hiszen fentről minden olyan csodálatos, fentről minden probléma és baj egyszer csak kicsi lesz. És fentről jobban látni a felhőket is,…de megszámolni nem tudtam őket, csak bámultam, mint egy gyerek. Mert a felhőket megszámolni nem lehet, ahogy a vizet sem a tenyerünkben megtartani, sem pedig az időt, mely szintén kifolyik a kezeink közül, ha nem figyelünk. Arra kell törekednünk, hogy magunkra és egymásra figyelve, a mostban és a szeretetben elmerülve találjuk meg a boldogságot. Ebben segít a zene és az olyan dalok, mint a Hány felhő az ég is. –

 

 

Hallgass bele, és döntsd el, igaza van-e Auguszt Báriónak?

Kapj elő egy dúdolni valót…
Idén is keresi Magyarország dalát a Duna Televízió. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap nyilvánosságra hozta az idei pályázati feltételeket, amelyek alapján az előadók nevezhetik műveiket a hazai dalválasztó műsor nyolcadik évadában való megmérettetésre.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!