>
Facebook hozzászólás

Háromarcú nővel erősít a TV2

Indul a mexikói produkció! Január 2-ától az Ana három arca című sorozatot láthatják a nézők a TV2 műsorán. A három ikerlányt ugyanaz a színésznő alakítja. 

Angelique Boyer, Kép: TV2
Angelique Boyer, Kép: TV2

Angelique Boyer és Sebastián Rulli mexikói sztárpár óriási népszerűségnek örvend hazájukban, közös telenovellájuk, az Ana három arca rövidesen Magyarországon is látható lesz. Január 2-ától minden hétköznap 15.45-től a TV2-n követhetik figyelemmel a történetet, amely három árván maradt ikerlányról szól.

Ana Berta Espin, Sebastian Rulli, Angelique Boller, Leticia Perdigon, Kép: TV2
Ana Berta Espin, Sebastian Rulli, Angelique Boller, Leticia Perdigon, Kép: TV2

A sztori egy húsz évvel korábbi autóbalesettel kezdődik, amelyben az Álvarez del Castillo-család, a szülők és három, egypetéjű ikerlányuk az autóútról a folyóba zuhan. A szülők szörnyet halnak, az egyik kislány elmerül a vízben, a másik eszméletét veszti, a harmadik hiába ébresztgeti szüleit.

Virtuózok
Már várja a közmédia a komolyzene valamelyik hangszerén kiválóan játszó, vagy klasszikus énekben kiemelkedően tehetséges fiatalok jelentkezését a Virtuózok következő évadába! A Duna TV keresi a régi-új tehetségeket! Próbáld ki magad!

A történet folytatásában a lányok felnőttként keresik a boldogságot, és ha külsőre nem is, de belsőre nagyon különböznek egymástól: az örök intrikus, sugárzó Ana Leticia és a balesetben maradandóan megsérült Ana Laura nagymamájukkal él, Mexikóvárosban. Harmadik testvérüket, Ana Lucíát mindenki halottnak hiszi, eközben ő egy másik anya gyermekének gondolja magát.

A sorozat különlegessége, hogy mind a három ikerlányt ugyanaz a színésznő alakítja, Angelique Boyer, akit a nálunk is vetített Teresa című sorozat főszerepéért számos televíziós díjjal jutalmaztak 2011-ben. A történet világszerte nagy népszerűségnek örvend, ezért várhatóan a hazai közönség tetszését is hamar elnyeri.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Pár év és életveszélyessé válhat a torokgyulladás

Novemberben tartotta a WHO a Nemzetközi Antibiotikum Hetet, melyben a rezisztencia veszélyére és a megoldás…

Mit tanulhatunk a hétnyelvű apácáktól?

Segíthet a demencia megelőzésében, ha valaki jó nyelvi képességekkel rendelkezik. A waterlooi egyetem egy frissen…
1 / 1 509

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

Receptek

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!