Facebook hozzászólás
267

Helló! Üres a villa! Van programod?

Újra beköltözik otthonunkba – persze, csak ha szeretnénk – az egyik legsikeresebb valóságshow. Egyelőre még nem tudhatunk róla semmit, csak annyit, hogy már jelentkezhettek a ValóVilág Powered by Big Brother legújabb évadába. Íme, a részletek! Jól gondold meg! Tényleg rád várnak?

A tét most is hatalmas, hiszen aki a leendő villalakók közül a legjobbnak bizonyul, 36 millió forinttal lesz gazdagabb! Akik úgy gondolják, hogy nagybetűs KARAKTEREK, szeretnék, hogy Soprontól Békéscsabáig, Salgótarjántól Pécsig róluk beszéljenek, akik igazi valóságshow-hősök szeretnének lenni, ezen az oldalon már jelentkezhetnek is a közeljövőben képernyőre kerülő műsorba.RTL2 logóAzoknak, akik az új évad indulásáig sem szeretnének ValóVilág nélkül maradni, netán 2002-ben lemaradtak a kezdetekről, az RTL+-on július 9-tól minden hétköznap 22 órától újra megnézhető a ValóVilág első évada, illetve az adást követően az epizódok 30 napig elérhetőek az RTL Most! platformon is, a ww.rtlmost.hu címen.

Aranytorkok éjszakái! Indulhatunk?
A képlet egyszerű. Még ha szerénytelenségnek tűnik is, több mint tízéves előéletével a Pannonhalmi Jazznyár kétségkívül a Dunántúl egyik legigényesebb zenei programsorozata. Neve összefonódott a bencés monostorral, annak természeti környezetével, az apátsági múzeummal és a pincészettel. A VIATOR Apátsági Étterem megjelenésével pedig betársult a kifinomult gasztronómia is.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!