Facebook hozzászólás
304

Honeybeast koncert és E.T. lesz ma ebédre! Ide siessetek!

Rendhagyó koncertet ad ma, október 1-jén a Zene Világnapján a Honeybeast. A rockzenekar az egyórás munkahelyi ebédszünetben, 12.30-tól Michael Jackson, Albert Einstein, Jack Sparrow kapitány és E.T. viaszfigurái között lép fel a budapesti Gozsdu Celebrity Panoptic színpadán az Orbit Lunch Beat koncertsorozatban. A közönség felszabadultan táncolhat és fotózkodhat a sztárokkal.

Az Orbit Lunch Beat programsorozat szeptember elején indult azért, hogy hetente egyszer az ebédszünetben megtáncoltassa azokat, akik az unalmas munkahelyi menza helyett valami sokkal izgalmasabbra vágynak. Az elmúlt hetekben Deniz, Fábián Juli, a New Level Empire és a Biebers adott élő koncerteket fényes nappal egy-egy budapesti helyszínen, miközben az irodákból odaérkezők szendvicset majszoltak és táncoltak. A tapasztalatok szerint a tánc, a közös élmény és a felszabadult jókedv olcsó és hatékony módszer a munkahelyi stressz ellen és a csapatépítésre. A svéd eredetű és most már világszerte elterjedt kezdeményezés nálunk is sikert aratott, de a sorozat ötödik állomása még az eddigieknél is emlékezetesebb lehet.

E.T. viaszmásával is lehet majd fotózkodni

A Honeybeast október 1-jén, csütörtökön, a Zene Világnapján 12.30-tól egy új budapesti helyszínre invitálja az Orbit Lunch Beat vendégeit. A Király utcai Gozsdu Udvarban szeptember közepén nyílt meg a Gozsdu Celebrity Panoptic, vagyis a hírességek panoptikuma. A kiállító- és szórakozóhelyen már most lehet fényképezkedni Michael Jackson, Albert Einstein, Marilyn Monroe, Robert de Niro vagy a Minyonok viaszszobraival, de helyet kaptak magyar királyok és felfedezők is a panoptikumban. A Honeybeast a folyamatosan bővülő viaszbábu kiállításon  ad egyórás rockkoncertet, és olyan slágerekkel táncoltatja meg a közönséget, mint például „A legnagyobb hős”.

Honeybeast rendhagyó koncertet ad

A vendégeknek csak annyi belépődíjat kell fizetniük, amit minden országban egy átlagos menza ebéd árához igazítanak. Az Orbit Lunch Beat 900 forintos belépődíja tartalmazza egy szendvics és egy üdítő árát, a panoptikumba és a koncertre pedig nem kell külön jegyet váltani, vagyis egyet fizet hármat kap a vendég. Belépők a helyszínen kaphatóak a koncertek előtt a helyszínen csütörtök déltől.

Az Orbit Lunch Beat a jövő héten két koncerttel folytatódik: a Budapest Bár október 6-án, kedden lép fel ebédidőben a Dob utcai Ellátóházban, míg a Kállay-Saunders Band október 8-án a Dorottya Udvarban koncertezik. A sorozatot az Animal Cannibals zárja október 15-én a Westend City Center B2 parkolójában.

A négy igenes Király, akiből King lett
Nagyszerűen sikerült Király Viktor első nyilvános bemutatkozása a The Voiceban. A “mi fiunk” Marvin Gaye What’s Going On című dalát énekelte. Az amerikai tehetségkutatóban mind a négy szék megfordult, így megnyílt az út akár a végső győzelem felé is.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!