Facebook hozzászólás
315

TARTSD KÖRFORGÁSBAN!

Idén online térben zajlik a Budapest Design Week

Idén a körforgásos gazdaság lesz a központi témája a Budapest Design Week fesztiválnak. Bár a koronavírus járvány miatt a rendezvénysorozat eseményei az online térben zajlanak majd, ez továbbra se tántorítson el senkit a jelentkezéstől: a fesztivál mindenki számára nyitott, idén pedig még részvételi díj sincs.

2020-ban 17. alkalommal, október 1-11. között rendezik meg a Budapest Design Week fesztivált, jelentkezni pedig augusztus 17-ig lehet rá. A rendezvénysorozat védnöke és finanszírozója a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, szervezője a Magyar Formatervezési Tanács.

Benned bízunk. Fotó: pexels.com
Benned bízunk. Fotó: pexels.com

 

A korábbi évek hagyományaihoz hasonlóan idén is bárki részt vehet a Budapest Design Week programsorozatban. A hibrid fesztivál ebben az évben jelentős részben online lesz, a téma pedig a körforgásos gazdaság – adta hírül az epiteszforum.hu portál.

Tekintettel a koronavírus-járványhelyzetre, a fesztivál a korábbiaktól eltérően elsősorban nem offline, hanem hibrid fesztiválként valósul meg, melynek keretében programjai jelentős része kizárólag az online térben valósul meg, néhány kiemelt esemény kivételével. Ennek megfelelően részvételi díj sem lesz.

A programok tekintetében a szervezők nem szabnak tematikai feltételeket, a központi témához – Tartsd körforgásban! – való csatlakozás opcionális lehetőség.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

KUL-TOUR

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!