Facebook hozzászólás

TÖLTŐDJÜNK FEL

Időtlen gyönyörűség a XXI. században

Stingl Vince alapító se gondolta volna 1826-ban, hogy a Balatonhoz közeli porcelán műhelye ilyen „termékekkel” lepi meg rajongóit. A Herendi Porcelán ma HUNGARIKUM, és vezetői is tudják, hogyan kedveskedjenek az időtlen szépség és az elegancia kedvelőinek.

Herendi töltőállomás, közeli, Kép: hvg.hu
Kép: hvg.hu

Sima, egyszerű, fémdobozok helyett gyönyörű herendi porcelán töltőkútnál tankolhatnak a Herendi Porcelángyárba elektromos autókkal érkező vendégek – fedezte fel a hvg.hu.

Majd 200 éves fennállása óta 16 ezer különböző fehér formák kerültek ki a gyárból mintegy négyezer különféle festett mintával, de ilyet nem láttak még a világ uralkodóházainak készleteiben sem! Tájba illeszkedő, gyönyörű, kék virágminták díszítik korunk legújabb töltőpontját. Hozzá kell tenni, hogy hiába egyre nagyobb rá az igény, az ország nagy részén még megfelelő mennyiségű töltőpontok sincsenek. Hát még ilyen csodálatos remekmű!

Kép: hvg.hu

Egykor fehér aranynak nevezték a porcelánt. A világhírű magyar manufaktúra ma is az eleganciát, a luxus kényelmét hivatott nyújtani – mindezt úgy, hogy nyilván elkötelezett híve a társadalmi felelősségvállalásnak is. És ezt nem hivalkodóan, egyfajta reklámként teszi, hanem csendben, nevéhez méltóan elegánsan. Kell-e ennél jobb, ötletesebb reklám? Lenyűgöző! Köszönjük szépen!

A hvg.hu információja szerint a látogatóközpont parkolójában üzemelő Type 2-es töltő 2×22 kW teljesítményű, és a nap 24 órájában ingyenesen használható.

Ide nekem egy zöldautót!

Elektromos autó töltése, Kép: e.on
Kép: e.on

Meglepő, de igaz a hír: azok közül a magyarok közül, akik autóvásárlást terveznek a közeljövőben, 29 százalékuk elektromos autót venne. Ez derült egy közelmúltban rendezett reprezentatív közvéleménykutatásából.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szívfájdalom

Szúr, szorít, nyom – a mellkasi fájdalom szinte mindig egészségügyi veszélyhelyzetnek tekinthető, még ha nem is…

Hamarosan feladják a leckét a frontok

Kedden még frontmentes napban lehet részünk, de szerdán újabb kettős front érkezik, és ez még csütörtökön is…
1 / 1 505

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 159

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!