Facebook hozzászólás
299

Igazi nagyágyúkkal erősít a TV2

Cukrászok című műsorral tér vissza a képernyőre Erdélyi Mónika a Chili TV-ben, Gundell Takács Gábor pedig ismét az Áll az alkuban szórakoztat minket a TV2-őn! Az édesszájúak várható kedvence már július 31-étől kalauzol minket a sütik világában, míg a játékmester és a titokzatos bankigazgató még őszig várat magára… 

Erdélyi Mónika,Kép: TV2
Erdélyi Mónika,Kép: TV2

Visszatér a képernyőre Erdélyi Mónika!

Július 31-étől minden hétköznap este a Cukrászok című műsor vezeti majd, ami a Chili TV legújabb produkciója. Az édesszájúak örömére a sütemények világába kalauzolja a nézőket.

– Én is édesszájú vagyok, cukrász végzettségem is van, így különösen örültem ennek az új műsornak. A forgatások alatt kiderült, hiába vagyok valamennyire otthon a sütemények világában, jócskán tudnak újat mutatni nekem is a profi cukrászok. Sok trükköt ellesek, és abban is biztos vagyok, hogy a nézők is kapnak majd ötleteket a mellett, hogy beleshetnek egy-két cukrászda kulisszái mögé. Az epizódok során a nagy klasszikusok mellett újhullámos édességeket, cukormentes finomságokat is készítünk majd, de figyelünk arra is, hogy a táplálkozásallergiások számára is fogyasztható édességek is készüljenek – árulta el Erdélyi Mónika.

Gundel Takács Gábor 2009-ben, Kép: wikimedia
Gundel Takács Gábor 2009-ben, Kép: wikimedia

Gundellel jön újra az Áll az alku!

Ősszel újra indul a TV2 vetélkedője, az Áll az alku. A gameshow házigazdája Gundel Takács Gábor lesz, akinek neve több, mint tíz éve összeforrt a táskásjátékkal.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta, hogy egy hosszú tárgyalás-sorozat eredményes lezárásaként sikerült erre a műsorra leszerződni. Mivel az Áll az alkut Gundel Takács Gábor vitte sikerre, ezért a TV2 számára hatalmas öröm, hogy 2017-ben is vele láthatják a nézők.

Az Áll az alku népszerűségének Gundel Takács Gábor és a rejtélyes bankigazgató személye mellett az is a titka, hogy a műveltség mellett a szerencsén is múlik a győzelem. A számozott táskák idén is több tízmillió forintot rejtenek, tehát a tét óriási.

U2: Berlin, 2017! Ezt láttuk, hallottuk!
Fergeteges koncerteket adott a U2 a berlini Olimpiai Stadionban! Több mint 70 ezer rajongó énekelt, és ünnepelte az együttest. Az ír rockzenekar működése legsikeresebb korongjának, a The Joshua Tree megjelenése 30. évfordulója alkalmából indult amerikai és európai turnéra. London után rögtön Berlin következett – vélhetőleg nem véletlenül -, majd Róma, Amszterdam, Párizs…, de gyakorlatilag az európai koncertekre már minden jegy elkelt!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!