Facebook hozzászólás
260

Így még nem láttad Dukai Reginát! De Muri Enikőt se!

Kevés olyan fontos dolog van az életben, mint a barátság. Tolvai Reni, Dukai Regina és Muri Enikő is szívesen „bandázott” iskolásként: Regináék végrendeletben hagyták egymásra plakátgyűjteményüket, Reniék színes frizurákban pompáztak, Enikő pedig egyszer egy kismadarat is megmentett barátnőivel. De ilyen cuki képeket eddig még nem mutattak magukról.

Mi történik, amikor egy átlagos lányból varázserővel bíró tündér lesz? Természetesen olyan barátokat szerez, akikkel napközben együtt tanul a suliban, de ha baj van, megmentik a világot. A Winx Club tagjai különleges barátságot ápolnak, akárcsak Tolvai Reni és társai tették gyerekkorukban. Mint a legtöbb kislányt, Renit is érdekelték a szép ruhák és a csinos frizurák: az énekesnő igazi kedvencei a színes hajak voltak.

„Már kislányként is nagyon érdekelt, hogy tudnék magamnak sokszínű tincseket varázsolni, pedig akkor még nem ismerhettem a Winx Club színes hajú tündéreit, például a lila frizurás Tecna-t” – nevetett Reni, akit édesanyja egy színes póthajakat tartalmazó készlettel is meglepett születésnapjára. A póthajat csatokkal lehetett a saját hajához tűzni, de később kipróbálhatta a hajfestést is.

Tolvai Reni tiniként

„Kiskamaszként – amikor már az anyukáink megengedték – kimosható színezővel festettük a barátnőimmel egymás haját, így készültünk a szülinapi zsúrokra. Az egyikük kifejezetten ügyes volt ebben, így rendszerint sorban álltunk nála, hogy ő színezze a hajunkat, mert akkor nem lettünk foltosak” – idézte fel mosolyogva az énekesnő, aki már az iskolában kitűnt különleges énektehetségével.

A barátok azonban nem csak szórakoznak, de segítenek is ott, ahol szükség van rá, akárcsak Bloom, Stella vagy Flora, a Nickelodeon Winx Clubjának tündérei. „Egyszer az egyik osztálytársam a tenyerében hozott egy sérült kismadarat az iskolába. A barátnőimmel aztán addig szaladgáltunk emeletről emeletre, amíg nem szereztünk egy cipősdobozt, majd ennivalót is kerítettünk neki. Napokig az osztályteremben volt, mindannyian magunkénak éreztük és élveztük, hogy gondoskodhatunk róla” – mesélte Muri Enikő, akinek az egyik barátnője lenyűgöző képességekkel rendelkezett.

Muri Enikő kisiskolás barátnőivel

„Általános iskola vége felé voltunk nagyon jóban. Tornaórán mindig ő volt a sztár, nem volt egy négyese sem, mindent tökéletesen kivitelezett, amit a tanár úr kért tőle. Ő futott a leggyorsabban, ő dobta legmesszebbre a medicinlabdát, a fiúknál is sokkal ügyesebb volt, pedig nem edzett különösebben, csak táncórákra járt” – tette hozzá az énekesnő, aki az iskola alatt több különböző lánycsapat tagja is volt, akikkel iskola után rengeteget találkoztak.

Enikővel szemben Dukai Regina egy igaz barátnővel töltötte az idejét, akivel szinte össze voltak nőve. „Kétszemélyes banda voltunk, nem nagyon engedtünk közel magunkhoz senkit. Minden alkalmat megragadtunk, hogy együtt legyünk, előfordult, hogy este kiengedtük a kapun a kutyát, hogy bicajozhassunk még egy kicsit, és úgy tettünk, mintha keresnénk” – emlékezett vissza mosolyogva a csinos modell, aki különleges szokásaikról is mesélt.

Dukai Regina kisiskolásként

„Minden találkozáskor átadtunk egymásnak egy levelet, amiben a gondolatainkat osztottuk meg egymással. A magazinokból is rendszeresen kivágtuk a sztárok képeit, és küldözgettük egymásnak. Anita még egy végrendeletet is írt, amiben rám hagyta a plakátgyűjteményét” – folytatta nevetve Regina, aki ma is szívesen tölti szabadidejét gyerekkori barátnőjével. „Ő már Sopronban él, én pedig Budapesten, így többnyire akkor találkozunk, amikor mindketten hazamegyünk Kapuvárra. Ilyenkor felidézzük a régi emlékeket, sokat nevetünk, mert a mai napig megvannak a levelezéseink is” – tette hozzá Regina.

Tündérek, varázslatok és különleges kalandok – Winx Club új részekkel hétfőtől péntekig minden hétköznap 11:20-kor csak a Nickelodeonon!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!