Facebook hozzászólás
980

NYUGODTAN REPÜLHETSZ

Így parkolj a reptéren! Tippek az ünnepek előtt!

Előzetesen, online foglalhatunk parkolót a Liszt Ferenc Repülőtéren már az ünnepek előtt, sőt egy csomó változás jön a nyárra! Ezzel egyszerűsödik, és kényelmesebb is lesz az utazásunk. Júniustól pedig tovább bővülnek a parkolók. A Budapest Airport összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat.

Liszt Ferenc Repulőtér, 2-es terminál, varócsarnok, Kép: wikipedia
Liszt Ferenc Repulőtér, 2-es terminál, varócsarnok, Kép: wikipedia

Foglaljon online parkolóhelyet utazása előtt!

Utazás előtt mindenképpen ajánlott minél előbb online lefoglalni a reptéri parkolást a www.bud.hu oldalon. Az internetes foglalással ugyanis időben gondoskodhatunk parkolóhelyről az igen zsúfolt nyári időszakban, illetve automatikussá válik a ki- és behajtás a parkolók területére. A sorompóknál a rendszámfelismerő rendszer rögtön azonosítja az autót, és az automata ki is adja a rendszám alapján a jegyet. A foglalási visszaigazolást az utazók minden esetben hozzák magukkal kinyomtatva, illetve a kapott parkolójegyet az utazás végéig őrizzék meg, mert ezzel lehet kihajtani a területről. Probléma esetén a sorompónál található „info” gombbal, illetve személyesen a Terminál Parkolóban lévő ügyfélszolgálaton kérhettek segítséget.

Parkolók, Kép: sajtóanyag
Parkolók, Kép: sajtóanyag

Az utasok több parkoló közül választhatnak!

A Budapest Airport az utasok különböző igényeire szabva többféle parkolási szolgáltatást kínál. A Business Parkoló az egyedi igényekkel rendelkező ügyfeleket várja exkluzív szolgáltatásaival: külön biztosítás és őrzés a helyszínen, kiemelt ügyfélszolgálat és ingyen busztranszfer a terminál bejáratáig. A hosszabb utazásra, nyaralásra induló utasoknak a 4-9 perces sétára elhelyezkedő Holiday Parkoló, vagy a 8-10 perc sétára lévő Holiday Lite Parkoló az ideális választás. Mindkét terület kamerával, rendszám-felismeréssel felszerelt és biztosítással védett, sőt az utazás ideje alatt extraként külső kézi autómosó szolgáltatás is igénybe vehető minden parkolóban. A kulcsot nem kell leadni; az autómosást végző cég megtalálja az autót a foglaláson szereplő rendszám alapján. ÁFA-s számla a helyi ügyfélszolgálati irodában, illetve utólag, 15 napon belül az eredeti jegy postai beküldésével kérhető.

Térképen a parkolók, Kép: sajtóanyag
Térképen a parkolók, Kép: sajtóanyag
Az utasok kísérői a Terminál parkolóban várakozhatnak





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!