Facebook hozzászólás

Így se láttad még a dalos Pápai Jocit!

Az év egyik legnagyobb slágerének paródiájával mér újabb csapást a rekeszizmunkra az Irigy Hónaljmirigy. Varga Győző, a népszerű csapat tagja Pápai Joci huszár mentéjét húzta magára, hogy az Euróvíziós Dalfesztivál magyar favoritjának bőrébe bújjon. A klip nemrég debütált, az IHM-es fiúk pedig hűen önmagukhoz csak annyit ígérnek: új szerzeményük nem handabanda!

Felpörgött az Irigy Hónaljmirigy paródia-gépezete, a banda ugyanis idén már a hatodik klipjükkel robbantotta fel az internetet. Varga Győzőék ezúttal Pápai Jocit vették célkeresztbe, akinek slágere nemcsak az idei Eurovíziós Dalfesztivál nyolcadik helyéig repítette az énekest, de egy IHM paródia kellős közepébe is.

Pápai Joci és Kozsó, Kép: Schumy Csaba
Pápai Joci és Kozsó, Kép: Schumy Csaba

– Minden évben figyelemmel kísérjük a Dalt, mivel az egyik legjobb lehetőség új paródiák szemezgetésére. Persze mindig a győztes dal kapja a legnagyobb figyelmet, így adott volt, hogy Joci dalát parodizáljuk, mi azonban úgy voltunk vele, megvárjuk, hogyan teljesít Kijevben. Mi voltunk Joci legnagyobb drukkerei, és szerencsére kifejezetten jól szerepelt. Igaz, akkor is az Origót dolgoztuk volna fel, ha be se kerül a döntőbe – kezdte Varga Győző, aki a kijevi finálé után egy percig sem tétlenkedett, azonnal a tettek mezejére lépett…

Az IHM idei hatodik klipje rohamgyors tempóban készült el, gyakorlatilag már másnap elkezdtek dolgozni rajta, hiszen – ahogy Győző érvelt – ez a dal most sláger. Persze a jó minőségű maszkok és jelmezek elkészítése időbe telt, de így is rekordidő alatt leforgatták az új videót.

Lakatos Márk öltözteti Pápai Jocit, Kép: IHM
Lakatos Márk öltözteti Pápai Jocit, Kép: Schumy Csaba

– Az Origó egy igazi színfolt lett a palettánkban, hiszen teljesen más, mint a többi idei sláger. Ahhoz képest, hogy gyakorlatilag egyszereplős a klip, igazán mozgalmas lett, hiszen megjelenik benne Lakatos Márk, valamint Kozsó is, és egy teljes „imidzsfejlődést” mutatunk be. Mivel Joci eredetileg kopasz volt, amikor megismertük, ezért a videó elején én is tar frizurával indítok, majd a klip végére kapok parókát és persze huszárruhát is. –

 

 

Győző mellett természetes most is felvonult az Irigy Hónaljmirigy teljes társulata.

Pápai Joci fináléja, Kép: IHM
Pápai Joci fináléja, Kép: Schumy Csaba

– Én kaptam a porfogó szerepet – nevetett Sipos Tomi. – Kozsót, a szomorú szamurájt és egy stábtagot alakítottam, aki a helyszínről szurkol Pápai Jocinak. Visszatérő szereplőként megjelenik most is az ukrán bányász figurája, akinek picit meggyűlt a baja a klip zárójelentében a kínai konfetti ágyúval, mivel háromszor kellett felvenni, mire normálisan elsült – mesélt a forgatás kulisszatitkairól az énekes, aki szerint Joci és az Origó tökéletes paródia-alap, hiszen karakteres mind az előadó, mind a dal…

Jó hírt kapott Keresztes Ildikó és Varga Győző
Keresztes Ildikó és Varga Győző köztudottan rajonganak kutyájukért. Az énekesek hallottak már a nálunk is terjedő szívférgességről, ezért Lizát és Bizsut elvitték szűrésre, ahol kiderült, hogy a kutyák makkegészségesek. Hogy ez a későbbiekben is így maradjon, Ildikót és Győzőt a megelőzésről is tájékoztatta az állatorvos.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Rekord melegek!

Bár front nem érkezik, a szervezetünket érő terhelés mégis fokozódik. Az átlagosnál több mint 10 fokkal melegebb…

Levél Édesapámnak

Anonim nyílt levelet közölt a The Guardian egy, az édesapját az idősek otthonába kísérő lány tollából. "Múlt…
1 / 1 501

OTTHON

Ez az igazi rezsicsökkentés

Duplájára nőhet az energiahatékonysági felújítási költsége annak a mintegy 590 ezer még nem szigetelt panelháznak,…

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…
1 / 348

HÍREK

1 / 1 154

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!