Facebook hozzászólás

Ilyen képeket még nem láttunk a Millennium játékosairól

Nosztalgikus hangulatot idézett a Masters vb az olimpiai bajnokokból álló Millennium játékosaiban, akik fölényes győzelemmel 16–3-ra verték meg az orosz S.Petersburgot. Egyedülálló hangulatú képekkel örökítette meg utolsó meccsüket Erdélyi Gábor.

A Master vb hangulatos fotóit az elismert portréfotós Erdélyi Gábor készítette, aki a Sony Imaging Ambassador – Europe Program tagjaként egy igazán különleges helyszínről tapasztalhatta meg a sportfotózás kihívásait.

„Közvetlenül a medence partjáról készíthettem a képeket és az volt a célom, hogy megörökítsem a személyes, mások által nem észrevehető pillanatokat. Lenyűgöző, magával ragadó élmény volt a magyar csapatnak drukkolni, sokszor nem tudtam, hogy a fényképező keresőjén át nézzem a játékot, és koncentráljak a fotózásra, vagy eresszem le a gépet, és figyeljem úgy a játékot. Ismerni kell az adott sportágat, a szabályokat, a ritmust és előre fel kell készülni egy-egy akcióra. Én ehhez még nem vagyok elég felkészült, de igazán kedvet kaptam a sportfotózáshoz. – mondta a fotóművész, aki mindig is úgy gondolta, hogy a sportfotózás egy különleges ága a fényképezésnek, ami speciális felkészültséget és szemet igényel.

sony_kiss_gergely04

Kiss Gergely szerint az ismert környezet nagyon sokat segít a résztvevőknek, mivel a sportolók több ezer órát töltöttek már el az adott helyszínen. Esetükben a felkészülési idő jóval rövidebb volt és a legtöbben hosszú szünet után ugrottak először a medencébe, mégis úgy érezte, hogy hamar egymásra tudtak hangolódni.

sony_kiss_gergely13

„A londoni olimpia óta egy-két gálameccsen játszottunk már együtt, valamint a többség együtt játszott 20-25 évet, így elég jól ismerjük már egymást” – kezdte Gergő, aki szerint nagyon sok erőt tud adni egy magyarokkal teli lelátó.

sony_kiss_gergely10

„Az első edzés a viszontlátás öröméről szólt és egy edzőmeccsről, a döntő pedig a teltház kiszolgálásáról, a felénk áradó szeretetről. Szerencsére az egész rendezvényt inkább gálának fogtuk fel és a közönséggel együtt élveztük minden pillanatát” – mondta a vízilabdázó, aki azt is elmesélte, hogy az öltözőben is remek hangulatban teltek a döntő előtti percek.

sony_kiss_gergely09

„Sokat nevettünk, pár gondolatot az ellenfélről is beszéltünk, de csak néhány percben, a győzelmet pedig elég visszafogottan egy vacsorával ünnepeltük meg, közel hatvanan, mivel mindenki hozta a családját – emlékezett vissza Gergő.

sony_kiss_gergely05

 A Millenium csapat tagjai mind elfoglalt emberek, mégis rendszeresen szoktak találkozni egymással, így Gergő nem tartja azt sem kizártnak, hogy a Masters vb után újra lássák őket a rajongók.

sony_kiss_gergely07

„A csapat mindig szívesen tölti együtt az idejét, de ezt közösen kell átbeszélnünk. Ötletek persze vannak, de korai még erről beszélni” – tette hozzá Kiss. (Fotókredit: Erdélyi Gábor)

 

Meglepő? Hosszú Katinka és a férfi vízilabda válogatott a példakép
Az óvodás és kisiskolás gyermekek különóráira a családok nagy része havonta 5-10 000 forint körüli összeget költ. A legtöbben úszótanfolyamra íratják be a gyerekeket. A magyar vízi sportolók népszerűségi listáját Hosszú Katinka és a férfi vízilabda válogatott vezeti.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Ásó, kapa, nagyharang – helyett az Égig érő fű

Most is bejött: a kevesebb több. Nagyon kevés időt tudunk otthon tölteni, de olyankor olyan jól esik kiülni a…

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…
1 / 345

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 141

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!