Facebook hozzászólás
738

Íme a Hungary’s Got Talent finalistái!

December 19-én kiderül, ki nyeri meg a Hungary’s Got Talentet! A harmadik élő elődöntő továbbjutóival immár teljes a finalisták listája.

Műsorvezetők és egy versenyző a Talentban, Dombrádi István a rúdtáncot próbálgatja, Kép: RTL
Kép: RTL

A Hungary’s Got Talent döntős versenyzői: az Acro Maniacs, az All In, Badár Tamás, Czuczor-Gidai Zsófi, a Dirty Led Light Crew, a Fricska, Molnár Nikolett, a Szupergirls és a Talamba.

A versenyzőket minden egyes szavazat a győzelemhez segítheti, hiszen az utolsó döntés már csak a nézők kezében van. A döntősökre mostantól folyamatosan lehet szavazni, egészen a jövő szombati adás végéig. A versenyzők kódjait megtalálhatjátok az rtlklub.hu/gottalent oldalon.

Már az is óriási dolog, hogy valaki eljut a döntőig egy ilyen tehetségkutató versenyben. Ha már egyáltalán részt vehet az élő fordulókban, hírnevet jelent. Aki megnyeri, egy nagyszerű lehetőséget kap az élettől, hogy elindulhasson egy pályán. A szavazatok bizalmat jelentenek. A Ti döntésetek ad esély e tehetséges fiataloknak. Jó szurkolást!

Tudtad, hogy az RTL jövőre a kicsi óriásokat is keresi?

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!