Facebook hozzászólás
340

Indul a második menet!

Gondoltad volna, hogy magyar felhasználók 90%-a naponta egyszer vagy többször felnézett az Instára? Tudtad, hogy a szelfi egyszerre a legkedveltebb és legutáltabb tartalom? Ki hinné, hogy az Instagramra feltöltött gyerekfotók pont a 26-35 éves korosztályt zavarják a legjobban?

Férfi szelfizik, félig nyitott inge alatt koscka hasa sötéttel kontúrozva, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

A fentieken kívül még számtalan érdekesség derült ki 2015-ben, amikor a Crane 1350 megkérdezett magyar Instagram-felhasználó segítségével elkészítette Magyarország első Instagram Körképét. Az eredményekből egy ingyenesen letölthető ebook is készült.

Tudjuk, hogy a social médiában minden rohamtempóban történik, egy év pedig nagy idő. Ezért idén is kíváncsiak vagyunk, mi változhatott a magyar instázók szokásaiban a tavalyiakhoz képest. Kiderülhet-e olyan dolog, ami tavaly még nem volt tetten érhető? Vagy lehet, hogy annyira ragaszkodunk megszokott dolgainkhoz, hogy minden maradt a régiben?

Tengeri szelfi - búvár fotózik, miközben jön egy cápa, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Itt a lehetőség, hogy elmond, te hogy használod az Instagramot. Kattints, és válaszolj kérdéseikre, csak néhány percet vesz igénybe!

A kutatás végén most is elkészül majd az eredményekről szóló ebook, mely ismét minden érdeklődő számára hozzáférhető lesz.

Tudtad, hogy egy menő szelfi veszélyes is lehet? Itt olvashatsz róla!  



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!