Facebook hozzászólás
525

JÁNOSKA ÉS A FARKAS

Irodalmi önkritika

Adva van egy regény, 2007-es. Egy házasságot akartam vele megmenteni. Nem sikerült. Emiatt, s más okokból most némiképp átírtam és húztam belőle. (Kár, hogy a múltunk viszont picit se javítható.) – írja új könyvéről Vámos Miklós.

Jánoska, Farkas, könyvborító, Kép: athenaeum
Kép: athenaeum

A régi címből (Utazások Erotikában  – Ki a franc az a Goethe?) kiszerettem, újat kapott: Jánoska és a Farkas. Tudom, szokatlan megoldás, de… hátha szerencsét hoz. Gőte János Farkas valószínűleg helyeselné.

Vámos Miklós

Vámos Miklós és új könyve, Kép: Athenaeum
Vámos Miklós, Kép: Athenaeum

Író, forgatókönyvíró, dramaturg, kiadóigazgató, műsorvezető. 1995 és 2003 között televíziós műsorvezetőként is dolgozott, sikeres sorozata volt a Rögtön, és a Lehetetlen valamint a 2 ember. Sokak onnan ismerték meg nevét, hangját, fanyar humorát.

Irodalmi ékszerdobozok – nemcsak a költészet napján!

Nyitott polcok, Krizsó Szilvia és László Márta, Kép: Nyitott Polcok
Kép: Nyitott Polcok

Kit ne érdekelne, hogy milyen könyvek sorakoznak kedvenc írói, zenészei, szakácsai polcain? Az Írók Boltja által a költészet napján életre hívott, „Nyitott polcok” kezdeményezés keretében neves közéleti személyiségek kedvenc műveit ismerhetik meg az érdeklődők egy ebből az alkalomból fejlesztett microsite-on keresztül, ahol azokat az alkotásokat, amelyek megtalálhatóak az irodalmi ékszerdoboz kínálatában, egy hónapig meg is vásárolhatják online. A bolt így kívánja népszerűsíteni az olvasást, hogy minél többen vegyenek kézbe minél több könyvet.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!