Facebook hozzászólás
316

Ismét Pécsett ropják a legjobban

Másodszor ad otthon a baranyai megyeszékhely a Standard Táncok Formációs Világbajnokságának. Még a messzi Mongóliából is érkezik versenyző, a szervezők kiemelkedően magas színvonalú bajnokságra számítanak november 24-25-én. 

Pécsi táncverseny, Kép: plakátrészlet
Kép: plakátrészlet

Egyre több részlet derül ki a rendezvényről: jelenleg 16 formáció jelentkezett be a világ legkülönbözőbb pontjairól, a műsorvezetői szerepet pedig idén is Ördög Nóra tölti be.

Töltsük meg aranyló élményekkel az őszt
Érdemes kiszakadni a megszokott hétköznapokból és feltöltődni még a téli hideg előtt. Az időjárást figyelve nem árt, ha becélzol egy jó kis wellness-központot, ahol egy hidegfont sem akadályoz meg a tökéletes kikapcsolódásban! Indulhatunk?

Exkluzív fellépőként a méltán világhírű táncospárt, Andrea Silvestrit és Váradi Martinát köszönthetjük, akik egyedi műsorral kápráztatják el a nézőket, miközben a VoiSingers csapata játszik. A világbajnokság másnapján rendezik a SZIGO Kupa Felnőtt-Ifjúsági Latin, Junior Tíztánc, Senior Latin Ranglistaverseny és Klubközi Táncversenyre, amelyre szintén szeretettel várják a táncsport szerelmeseit.

További részleteket itt olvashatsz!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!