Facebook hozzászólás
231

Itt a nyári szünet: szezonnyitó fesztivál Zánkán!

A rendezvényen számos sport és kulturális program, veterán motorostalálkozó, Szent Iván napi mulatságok és koncertek sora várja majd a fiatalabb és idősebb generációkat egyaránt…  

Az iskolai tanévnek vége, kezdődik a nyári programok sora, ebből pedig a zánkai tábor sem maradhat ki. A szezon nyitányaként június 23-án és 24-én Zánkavics – Új Nemzedék Napot és Gyerek Lovas Napot tartanak a Balaton partján. A további nyári programokra fiatalok ötleteit is várják a központ vezetői.

A hétvégén indul a nyári szezon Zánkán, az ifjúsági táborban. Az új néven, Zánka – Új Nemzedék Központként üzemelő létesítmény hagyományos, Zánkavics napjával ünnepli a nyári időszak kezdetét. A június 23-i szezonnyitó fesztivál ezúttal még színesebb és nagyszabásúbb lesz, mint a korábbi években, és elnevezésével – Zánkavics – Új Nemzedék Nap – is a zánkai tábor megújulását szimbolizálja. A rendezvényen számos sport és kulturális program, veterán motorostalálkozó, Szent Iván napi mulatságok és koncertek sora várja majd a fiatalabb és idősebb generációkat egyaránt. A zánkai színpadon ott lesz Fluor Tomi, Bársony Bálint és a Sunshine Love, a Megasztárok közül Radics Gigi és Kállay Saunders András, este pedig koncertet ad a Republic és a The Carbonfools.
Másnap, június 24-én lovasprogramok várják az érdeklődőket a IV. Gyerek Lovas Napon: a sportági bemutatók mellett lesznek történelmi lovas bemutatók, de természetesen lehet lovagolni és a gyerekeknek váltóversenyt is rendeznek.

A május eleje óta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium alá tartozó intézmény a fiatalokat is szeretné bevonni a zánkai központ megújításába. A „Zánka Újratöltve” pályázat keretében várják a 8-25 év közötti fiatalok kreatív, hagyományteremtő javaslatait arra, hogy milyen rendezvényeket, fesztiválokat látnának szívesen a Balaton parti létesítményben. Az ötletversenyre június 30-ig lehet javaslatokat küldeni, a nyertes pályázó pedig amellett, hogy háromnapos, 10 főre szóló nyaralást nyer Zánkán, aktívan részt vehet az általa megálmodott és kitalált rendezvény megszervezésében és megvalósításában.

A Zánkavics – Új Nemzedék Nap és a IV. Gyerek Lovas Nap részletes programja az alábbi linken érhető el:
http://www.zanka.hu/hirek.ws?id=361





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!