Facebook hozzászólás
392

Itt egy biztos karácsonyi ajándék

Közeledünk az év végéhez, amikor a bevásárlóközpontokat megtöltik a karácsonyi akciók. Az egyik legismertebb pénzintézet Gyógyvarázs Programja azonban idén karácsonykor is a legnagyobb ajándékot, a gyerekek egészséget támogatja: országszerte 26 kórház, mentőállomás, védőnői szolgálat és házi gyermekorvosi rendelő kaphat a kicsik vizsgálatát és gyógyítását segítő műszereket vagy szebb környezetet összesen bruttó 9 millió forint értékben. Arról, hogy melyik intézmény legyen a nyertes most bárki szavazhat online és a bankfiókokban – így adhatunk csupán egy kattintással valódi ajándékot a legkisebbeknek!

Gyógyvarázs szavazás, Kép: K&H
Gyógyvarázs szavazás, Kép: K&H

Egy tavalyi felmérésből az derül ki, hogy az ünnepi készülődés sokszor egyet jelent az ajándék miatti aggodalommal: a megkérdezettek 26 százaléka ugyanis azon aggódik, hogy nem fogja megtalálni a megfelelő ajándékot, amíg 22 százalékuk attól tart, hogy a választott ajándék nem fog tetszeni a megajándékozottnak. Az igazi meglepetés megtalálása azonban nem is olyan bonyolult, mint gondolnánk. Sőt, a titka „csupán” annyi, hogy egyszerű, és nem kerül sokba, mégis hatalmas örömet szerezhetünk vele.

A Gyógyvarázs javaslata, hogy az ünnepek közeledtével milyen aprósággal szerezhetünk biztosan örömöt: elég csupán egy kattintás. Az úgynevezett területi pályázaton ugyanis a kórházi osztályok, mentőállomások, védőnői szolgálatok és gyermekorvosi rendelők pályázhattak a számukra leginkább szükséges műszerekre vagy szolgáltatásokra, bruttó 350 000 forint értékben, azt viszont a lakosság döntheti el, hogy melyik egészségügyi intézmény legyen a nyertes.

– Mi úgy gondoljuk, hogy nincs annál nagyobb öröm, mint ha a beteg kisgyerekek minél hamarabb és könnyebben meggyógyulhatnak, újra teljes életet élhetnek a családjuk, barátaik körében.

Advent, ahogy még sesem láttad
Ha karácsony előtt, az adventi időszak táján döntünk az utazás mellett, nem kell messzire mennünk, hogy megéljük a csodát. Alsó-Ausztria nyolc régiójának válogatott különlegességeiből szemezgetve megmutatjuk, hová érdemes utaznunk, ha egy mesebeli világot szeretnénk megismerni.

A Gyógyvarázs Program ezért 15 éve támogatja modern, innovatív műszerekkel, szebb környezettel a kicsik vizsgálatát és gyógyítását. Ahhoz azonban, hogy ezek eljussanak a megfelelő helyre, az emberek aktív közreműködése is szükséges. A bank 26 területi egysége szerint kiválasztott maximum 3-3 pályázó intézmény közül ugyanis a december 31-éig futó online és a bankfióki szavazás eredménye dönti majd el, hogy ki lesz a területi nyertes, ki kaphatja meg a megpályázott gyermekgyógyászati eszközöket, illetve szolgáltatásokat. Egy bankfióki szavazat, egy online kattintás tehát most igen sokat jelenthet – hívta fel a programra a figyelmet Horváth Magyary Nóra, kommunikációs ügyvezető igazgató.

Segíts Te is, szavazz Te is, a részleteket itt találod!

Jól esik rátalálni a csendre…
Rendkívül érzékeny bőröm van, mindig meg kellett gondolom, hogy milyen készítményt használok. Csakis természetes anyagok jöhettek számításba, és szerencsére ma már Magyarországon is működnek olyan műhelyek, manufaktúrák, amelyek egészen kitűnő arc- és testápolási krémeket, tonikokat, pakolásokat, peelingeket készítenek! Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az egyik ilyen cég kért fel a tesztelésre. Nehéz dolguk volt, hisz nem tini pattanásokat kellett eltüntetni… Döntsétek el, hogy sikerült? Én már tudom, mit kérek karácsonyra!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!