Facebook hozzászólás
327

Izgalmas kísérőprogramok a 7. Mozinet Filmnapokon

Számos remek film mellett izgalmas kísérőprogramok várják a filmbarátokat a 7. Mozinet Filmnapokonoktóber 20-23. között Budapesten a Puskin moziban. Mutatjuk a kínálatot!

Idén is lehet regisztrálni óriás társasjátékra, ahol a filmtörténeti kérdésekben jártas nyertes értékes nyereményekkel gazdagodhat. Lesz pszichorendelés és művészetterápiás foglalkozás, maszkkészítő workshop Csetényi Lillával, International Love Affair party Fonetikkel, Matekkal és Szabolával, egy sminkmester segítségével pedig a vállalkozó kedvűek sebhelyeket készíttethetnek maguknak.

Előzetes…

Íme a kínálat!

Október 20. (péntek): A Puskin Kávézóban este 7 órától Keul Andrea és Varga Anna sok tíz éve praktizáló pszichológusok művészetterápiás workshopot tartanak az érdeklődőknek. Szerintük minden művészeti tevékenység segít abban, hogy az ember jobban megértse önmagát. Az alkotás folyamata során felmerülő érzések, érzetek és kérdések segítenek minket a nehéz helyzetek feldolgozásához, s nagy tapasztalatukkal tudnak segíteni megtanulni boldogulni az addig lehetetlennek tűnő helyzetekben is.

mn7_plakatAz este 8-kor kezdődő, Andrej Zvjagincev Cannes-ban a zsűri díját elnyert Szeretet nélkül vetítését követően a pszichorendelés két pszichológusával, Böhönyei Mártával és Tóth Melindával beszélgetünk. A sématerápia működését belülről bemutató Mira című könyv szerzői gyakorlatias tanácsokkal és nagy hatású kérdésekkel szerelik fel a hozzájuk fordulókat.

Október 21. (szombat): Tavaly nagy sikert aratott a Puskin Mozi kávézójában az óriás társasjáték, melyre idén is bárki nevezhet a www.facebook.com/mozinet oldalon. A filmtörténeti kérdésekben, legendás színészek és rendezők életművében jártas hat érdeklődő közül a nyertes értékes nyereményekkel gazdagodhat, a játék este fél 8-kor kezdődik.
Este fél 9-től az International Love Affair party keretében a Fesztivál filmjei előtt tisztelgünk. Egy sminkmester segítségével a vállalkozó kedvűek sebhelyeket készíttethetnek maguknak, majd a külön az erre a napra készíttetett fotófal előtt pózolhatnak. A zenéről este 10 órától Fonetik, Matek és Szabola gondoskodik.

Október 22. (vasárnap): Délután fél 6-tól újra részt vehetünk az óriás társasjátékon, este 8 órától pedig maszkkészítő workshop vár ránk a Viszontlátásra odafönt című filmhez kapcsolódva.
Mitől lesz a sajátod igazán a maszkod? Milyen éppen a hangulatod?
Készítsd el a saját pompás maszkodat gyöngyökkel, tollakkal Csetényi Lilla egyedi ékszer tervező segítségével és mutasd meg, hogy ki vagy igazából! Csetényi művészete nehezen behatárolható. Minden tárgya különleges, nyers erőt sugárzó, mégis lágy munkáit többek a Nearnia alkotások között találhatjuk meg. Stylistok titkos kedvence a bőrök, szőrök, tollak, gumibelsők vagy akár sörösdoboz alkatrészek felhasználásával készült ékszerei. Utolsó nagy sikere a dél-afrikai nemzetközi sminkmester versenyen a smink mellé készült kiegészítő kollekció, mely jelentős részben járulhatott a sminkmester győzelméhez a jeles versenyen.

Búcsúszimfónia
Befejezi a koncertezést Ennio Morricone. A világ egyik legnagyobb hatású zenei zsenije október 18-án utoljára látogat Budapestre. A The 60 Years of Music Tour keretében búcsúzik magyar rajongóitól. A 88 éves Maestro bejelentette: a jövőben zeneszerzői munkásságára kíván koncentrálni.

Október 23. (hétfő): A díszteremben 19.30-kor kezdődő Megtorlást jelentős részben Magyarországon forgatták, így a film producernője, Els Vandevorst örömmel tér vissza hazánkba a premierre. A vetítést követő közönségtalálkozón biztosan örömmel mesél majd arról, hogy milyen volt együtt dolgozni Dakota Fanninggel és Guy Pearce-szel, hogy nőként hogyan látja a producer szakmát, és a magyarországi forgatásról, Borsod megye ugyanis ezúttal egy vadnyugati kisváros díszleteinek adott otthont.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!