>
Facebook hozzászólás

Játék a halállal, ez a legújabb őrület! Na, hol?

Van, aki gondolni sem akar rá, és van, aki játszik vele, mert élvezi! A halál elől kell menekülni abban a 4D-s kínai szimulációs játékban, amely most a legnépszerűbb Sanghajban. A kreatív kitalálók az életről és halálról való gondolkodást is kívánták ösztönözni az ötlettel.

A belváros közepén, Hszintienti városrészben kapott helyet a „négydimenziós halálélményként” reklámozott játék, amely témaválasztásában is és a lejátszását illetően is egyedi.

A játékosok kalandos utakon menekülnek a halál elől Kép: Pixabay

A cél az, hogy fizikai és szellemi képességek felmutatásával a játékosok kalandos utakon elmeneküljenek a halál elől. Akiknek ez nem sikerül, azt koporsóban krematóriumba küldik, vagyis hőt és fényeffektusokat használó krematóriumutánzatba, innen az út egy kipárnázott anyaméhbe vezet, az újjászületés jelképeként.

A játék kitalálói középkorú sanghaji üzletemberek, akik a puszta játékon kívül a halál élményét kívánják „közelebb hozni”, s állításuk szerint az élet és a halál kérdéseiről kívánják elgondolkodtatni a publikumot – adta hírül az MTI. Azt, hogy a játék iránt mekkora érdeklődés mutatkozik, jól példázza az interneten csupán három hónap alatt begyűjtött 440 ezer jüan (17 millió forint), ami a netezők felajánlásaiból adódott össze.

Szeretnél kínai milliárdosné lenni? Jelentkezz!
Kínában sem egyszerű a milliárdosok magánélete, főleg, ha házasodni szeretnének. Negyvenmillió forintnyi összegért kerestet magának ártatlan és természetes feleséget éppen az egyikőjük, akinek sem ideje, sem lehetősége megfelelő hölgyekkel találkozni. Lehet jelentkezni!

A koncepciót múlt hétvégén mutatták be először a nyilvánosságnak, a játékterem végleges formájában várhatóan augusztus végén, szeptember elején nyit majd.
A Kínában rendkívüli népszerűségnek örvendő, az eredeti számítógépes változaton alapuló szimulációs szobákból a kelet-kínai metropoliszban tucatnyi található már. A sanghaji nem az első a hasonló szimulációk sorában. Dél-Koreában és Tajvanon létezik már temetésimitálás, vagyis olyan szolgáltatás, mely még élő emberek számára teszi lehetővé saját temetésük megrendezését és koporsóban való átélését.

Aranying a legmenőbb szülinapi ajándék! Nézd meg, brutális!
Négy hónapig húsz aranyműves készítette azt az aranyinget, amelynek értéke hozzávetőleg 214 ezer dollár. A fényűző, mintegy 4 kilós ajándékkal saját magát lepte meg egy indiai férfi, aki azt reméli, hogy ezzel bekerült a Guinness-rekordok könyvébe is.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hogyan válassz diétát? – 5 tipp az orvostól

A legtöbben már tudjuk, hogy az egészséges életmódhoz milyen ételeket és italokat kell kerülnünk. Abban sokkal…

Sorra jönnek a frontok – megterhelő időszak!

Jelenleg hidegfront alakítja időjárásunkat, szerdán szünet, majd csütörtökön újabb front érkezik. Az ilyen mértékű…
1 / 1 508

CSALÁD

Az állatoknak is van lelkük!

- Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!