Facebook hozzászólás
329

Jön a Helloween és a The Sweet az Open Road Fest-re

Idén két ikonikus zenekar lép fel az Open Road Fest színpadán. Két banda, amely vastag betűkkel írta be magát a rock-történelembe. Nem gyakran láthatja őket a magyar közönség, de most Alsóörsön ott lesznek velünk. Ha szereted a dögös rock zenét, a gyönyörű motorokat, illetve egy nagyot buliznál a metál és a rock Isteneivel, akkor biztos, hogy ott a helyed az első sorban!

Open Road Fest 2016 - plakátA rock és metál szerelmeseinek legnagyobb örömére idén a szabadság fővárosában a ’70-es évek bőrnadrágos fenegyerekei a Helloween tépi majd a húrokat. Bizony jól olvastad! Sőt, a felejthetetlen buli-élmény dupla dózisban garantált.

A Helloween együttes plakátja
Helloween

A fesztivál fő attrakciója a Helloween, alapjaiban változtatta meg a zeneipart, és egy életre beírta magát a metál történelmébe egyedi hangzásvilágával. Garantált, hogy a 2015-ös album legjobbjai és az olyan örökzöldek, mint az I Want Out vagy a Keeper Of The Seven Keys nem maradnak le a tracklistáról.

A The Sweet együttes egy kertkapu előtt, Kép: sajtóanyag
The Sweet

A szombati tombolás előfutára a The Sweet! A banda, „ami nélkül a KISS sem volna.” Gene Simmons alábbi kijelentése nem áll messze az valóságtól, ugyanis a The Sweet, a mai napig az egyik legnépszerűbb glam rock banda.

A fesztivál két bombasztikus fellépői visszaadják a klasszikus rock koncertek különc világát, amit az együtt tomboló több ezer rajongó még fergetegesebbé tesz. Egy biztos, akaratlanul is ütemes lábdobolásba kezdesz majd, amint felcsendülnek a legismertebb dalok.

Szóval tudod már mit csinálsz június második hétvégéjén?

Gyere, és bulizz együtt a legjobb fejekkel, énekeld együtt több ezer rock-fanatikussal kedvenc dalaid, és tombolj napfelkeltéig. Éld át a „Feel the freedom” életérzést. Egy biztos, a pazar show, a gitárok visító hangja, a dob ütemes ritmusa és az egyszerre tomboló zene-fanatikusok nyújtotta kavalkád maga lesz a legális eufória.

Hidd el, ezt a bulit még az ország másik végén is hallani fogják, úgyhogy le ne maradj róla!

17. Open Road Fest, Alsóörs, 2016. Június 8-12.

Váltsd meg jegyed a szabadság, a motorok és a zene birodalmába!

Mielőtt elindulsz, nézz rá a gumikra!
A magyar autóvezetők döntően nem közlekedésbiztonsági, hanem költségcsökkentési okokból cserélik le téli abroncsaikat nyári gumikra, derült ki a Bridgestone majd 70 szervizműhely vezetője körében végzett felméréséből. Noha a tavaszi-nyári zivatarokkor akár 15-20%-kal is rövidebb lesz autónk fékútja a nyári abroncsokon, a megkérdezett szervizműhelyek vezetői szerint a magyar autósok inkább azért váltanak, mert így kevesebbet fogyaszt majd az autójuk, és nem koptatják a drága téli abroncs szettet. A magyar közlekedésbiztonsági kultúra fejlődését mutatja ugyanakkor, hogy a felmérés szerint az autóvezetők több mint 50%-a már a Bridgestone által is ajánlott 2-3 mm-es profilmélység elérésekor új nyári gumit vásárol. Olvasd el a részleteket, mert fontos!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!