Facebook hozzászólás
276

Karácsonyi lázban Kamarás Iván

Kamarás Iván immáron harmadik éve ingázik Budapest és Los Angeles között. A színész többször töltötte már a karácsonyt Amerikában, de idén úgy döntött, hogy mindenképpen Magyarországon ünnepel. 

„Amerikában kicsit más minden az ünnepek alatt, mint Magyarországon. A legszembetűnőbb különbség talán a késő tavaszi, kora nyári idő. Furcsa érzés karácsonyi dalokat hallani az utcán, miközben hétágra süt a nap”- mesélte a színész, aki ezúttal biztosan itthon ünnepel.

„Igen, idén Magyarországon leszek és az ajándék vásárlást is egészen másképp intézem, mint a legutóbbi években. Bevallom, hogy a bevásárlást mindig az utolsó pillanatra hagytam. Mivel a születésnapom december 22-én van, aznap rendszerint ünneplés helyett azon idegeskedtem, hogy mindenkinek megvegyem az ajándékát, aminek tényleg örül. Idén végre másként lesz, ez biztos”- monda Kamarás, aki nem szeret bevásárlóközpontokban tülekedni.

„Évek óta ingázom a két ország között, számomra természetes, hogy sok mindent online intézek.  Vettem már neten könyvet és repülőjegyet is, az utóbbi igen emlékezetes eset volt…A repjegyem június 16-ra szólt. Amerikában voltam és egy forgatásra érkeztem Magyarországra. Minden előzetes egyeztetés megtörtént az itthoni filmes produkcióval és a családdal is. Utolsó nap, nagy nyugalommal hazatelefonáltam egy bejelentkezésre, ott már estefelé járt az idő.  Anyám vette fel a telefont. Rövid diskurzus után megkérdezte, hogy tudok beszélni a repülőről. Itt ülök Los Angelesben, feleltem. Nem ma kéne érkezned? Dehogyis anyuka, holnap, válaszoltam nagy nyugalommal. Mi most megyünk a reptérre, hangzott a telefon másik végéről. 16-án érkezem, feleltem. Tizenhatodika van, mondta ő! A telefon körülbelül úgy kezdett pattogni a kezemben, mint egy ideges pingpong játékosnál a labda. Félig vizes fejjel, rohanás a laptophoz, villámgyors foglalás másik gépre, így minimális csúszással érkeztem Pestre”- mesélte a színész, aki az emlékezetes eset óta az internetes vásárlás elkötelezett híve.

„A történtek után, mindennapi része lett az életemnek a netes vásárlás, olyannyira, hogy nemrég az internetes vásárlás napjának nagykövetévé választottak. www.internetesvasarlasnapja.hu mozgalmat én is magaménak érzem, hiszen kicsit hasonlít a torkos csütörtökhöz, amikor egy napig számtalan online üzletben lehet vásárolni kedvezménnyel úgy, hogy a fotelban ücsörög az ember, vagy akár még közben tévét is nézhet. Idén november 8-án tehát ma, néhány óra alatt veszem majd meg az összes ajándékot, miközben ki sem mozdulok a lakásból, vagy egy kávézóban ülök -tette hozzá a Kamarás, akinek különösen fontos az idei karácsony, hiszen új oldaláról mutatkozik be.

„Idén nálam tartjuk a Szentestét és úgy döntöttem, én főzöm meg az ételek egy részét. Azért is fontos, hogy az ajándékokat már novemberben megvegyem, mert biztosan minden energiámat leköti majd a menü elkészítése”- mondta nevetve a színész.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!