Facebook hozzászólás
200

Karácsonyra ingyen lemossák az autóját!

Karácsonyra bárkinek ingyen lemossák az autóját csütörtökön 10 és 15 óra között az Újpesti alsó rakpart Árpád-hídhoz legközelebb eső, forgalomtól elzárt területén. A tisztaságot a Magyar Lízingszövetség és az Innowash adja ajándékba karácsonyra a környezettudatos autósoknak.  

„Mindenki szeret szép, tiszta autóban utazni, mégis sokan halogatják a kocsimosást, főleg a karácsonyi őrületben. Miután a Magyar Lízingszövetség 40 tagvállalata mintegy 700.000 magánszemély és 100.000 vállalkozás autóit finanszírozza, ezért gondoltunk arra, hogy megajándékozzuk az autókat és autók tulajdonosait karácsonyra egy kis kényeztetéssel. Ehhez pedig környezetbarát megoldást kerestünk.” – mondja Lévai Gábor, a Magyar Lízingszövetség főtitkára.

A környezetbarát megoldás pedig azért volt fontos, mert egy autó külső mosásához 120 liter ivóvíz fogy el. Ez pedig extrém pazarlás, különösen ilyen aszályos időben. Mivel 100 autóra biztosan lesz majd kapacitás, az akcióhoz a szárazmosás technológiáját választották, amely víz nélkül, kizárólag biológiai úton lebomló összetevőket tartalmazó eszközöket használ fel.

„Természetesen extrém szennyeződés, például off-road fesztivál utáni állapot, vagy
fagypont alatti hőmérséklet esetén nem tudjuk tartani a szintidőket, de törekszünk arra, hogy minél több esős, sáros időben bekoszolódott kocsit tegyünk csillogóvá.” – mondja Bíró Andrea, az Innowash ügyvezetője.

Ajtónyitás nélkül, egy gyors, falcok nélküli külső tisztítást kaphat bárki, aki csütörtökön a pesti alsórakpartra megy autójával. Annak, aki idejében érkezik a helyszínre, ingyen lehet tiszta az autója karácsonyra. Akire pedig nem jut a helyszínen idő, egy kedvezményes kuponnal később is olcsón mosathat víz nélkül.

Időpont: 2011. december 22. csütörtök 10 és 15 óra között
Helyszín: Budapest, Újpesti rakpart, a Dráva utca magasságában



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!