Facebook hozzászólás
278

Katalin és Vilmos osztálytársai nálunk koncerteznek

Számos világ körüli turné után január 18-án Budapestre érkezik az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, a 10. születésnapját ünneplő Blake. A klasszikus crossover kiválóságai először látogatnak el hozzánk, hogy ugyanúgy meghódítsák a magyar közönséget, mint ahogy rajongójukká tették Katalint és Vilmos herceget, Fülöp herceget, II. Erzsébetet vagy akár Jennifer Hudsont.

Több mint egymillió eladott lemez, majd 150 televíziós produkció és számtalan nemzetközi fellépés – a Blake megalakulása óta töretlen lendülettel halad előre a világsiker útján. A klasszikus és popzenei stílusokat remek érzékkel ötvöző három fiatalember már karrierjük kezdetén borítékolhatták sikerüket: hat hónappal a zenekar megalakulása után megjelenő első albumukból három hét alatt több mint 100 000 példányt adtak el, amely nem sokkal ezután aranylemez lett.

Blake énekegyüttes, Kép: presspresso
Blake énekegyüttes, Kép: presspresso

Budapesti fellépésük előtt több magyar előadót is meghallgattak és választásuk Zsédára esett, mint mondták „Adrienn fantasztikus hangja mellett döntő érv volt, hogy sokáig dolgozott énekegyüttesben, így biztosan hamar közös nevezőre találunk majd a próbák alatt”. Az énekegyüttes Budapest után január 19-én Debrecenben is színpadra lép.

Ortodox Karácsony
A Szent Efrém Férfikar január 18-án 19:00-kor a Debreceni Nagytemplomban tartja az immár nyolcadik Orientale lumen sorozat ortodox karácsonyi nyitókoncertjét, ahol Pál István Szalonnát és Bandáját látja vendégül.

A Blake, amellett, hogy világ körüli és országos turnék, valamint nemzetközi fesztiválok állandó résztvevői, a Buckingham Palotában is visszatérő vendégek. Maga II. Erzsébet kétszer is meghívta őket a Buckingham Palotába koncertezni – a hercegi párral a mai napig jó kapcsolatot ápoló zenekar, melynek tagjai együtt jártak iskolába Katalin hercegnével és Vilmos brit királyi herceggel, egy külön számot is írt a pár esküvőjére, ami „All of Me” címmel vált híressé. J

Jótékonysági akcióikat is mindig nagy érdeklődés övezi: a trió amellett, hogy gyermekjóléti szervezetek munkáját támogatja, olyan fontos ügyekhez is szívesen adja a nevét, mint a rákkutatás vagy az állatvédelem.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!