Facebook hozzászólás
309

Kedves, érzékeny rákok, eljött a ti időtök!

Rendkívül sikeres időszak köszönt a rákokra! A téli, tavaszi gondok eltörpülnek, és el is felejtitek azokat! Béke, romantika, harmónia uralkodik majd a szerelmi életetekben! Ha még nincs párotok, legyetek nyitottak, mert nem tudhatjátok, mikor kopog be a szerelem! Karrieretek felfelé ível, a munkahelyeteken gondolataitokat, ötleteiteket örömmel fogadják, mert kitűnően kiálltok mellettük! Bravó!    

Rák csillagjegy, Kép: pixabay
Rák csillagjegy, Kép: pixabay

A rákok szimbóluma két rákolló, ami eredendően két csigavonalat jelent. Ez jelképezi a Nap felemelkedő, majd hanyatló korszakát, vagyis mostantól újra rövidülnek a nappalok!

Ezt jelképezve a rákok érzékeny, visszafogott, gyakran művészi hajlamokkal megáldott emberek. Lassan kedvelnek meg valakit, nem mutatják ki rajongásukat, de ha megtörténik, ellágyulnak, védelmet, pátyolgatást várnak. Így vonják uralmuk alá észrevétlenül a kedvest. Az e jegy szülöttei megfontoltak, lassan mozdulnak a változásokra, és ha akadályba ütköznek, meglepődnek, és gyorsan visszavonulnak a páncéljukba. Családszeretők, de hangulatemberek. Képesek az egyik pillanatban szárnyalni, a másikban magukba zuhanni. Ha rák a párotok, ezt tartsátok tiszteletben! Megéri! A rák nő ugyanis álmodozó, a legnőiesebb nő, a rák férfi pedig érzelmes, lovagias típus!

Érdekes, hogy rák volt a szívek hercegnője, Diana, sőt rák fia, a trónörökös, Vilmos herceg is. Ugyancsak e csillagjegy szülötte Robin Williams, Pamela Anderson, és hogy kerüljön egy ismert magyar név is a sorba: Karinthy Frigyes.

Kedves rákok, sok szerencsét!

Hoppá! Egy évig csak hűséges emberek születnek
A Kutya éve kezdődött a kínai horoszkóp szerint 2018. február 16-án, és tart egészen 2019. február 4-éig, amit a Magyar Posta bélyegkisíven ábrázol. A kétféle bélyegkép főmotívuma az évnek nevet adó kutya figurája. A kisív Székely Kálmán grafikusművész tervei szerint a Pénzjegynyomdában készült 70 000 példányban.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!