>
Facebook hozzászólás

Kedves, érzékeny rákok, eljött a ti időtök!

Rendkívül sikeres időszak köszönt a rákokra! A téli, tavaszi gondok eltörpülnek, és el is felejtitek azokat! Béke, romantika, harmónia uralkodik majd a szerelmi életetekben! Ha még nincs párotok, legyetek nyitottak, mert nem tudhatjátok, mikor kopog be a szerelem! Karrieretek felfelé ível, a munkahelyeteken gondolataitokat, ötleteiteket örömmel fogadják, mert kitűnően kiálltok mellettük! Bravó!    

Rák csillagjegy, Kép: pixabay
Rák csillagjegy, Kép: pixabay

A rákok szimbóluma két rákolló, ami eredendően két csigavonalat jelent. Ez jelképezi a Nap felemelkedő, majd hanyatló korszakát, vagyis mostantól újra rövidülnek a nappalok!

Ezt jelképezve a rákok érzékeny, visszafogott, gyakran művészi hajlamokkal megáldott emberek. Lassan kedvelnek meg valakit, nem mutatják ki rajongásukat, de ha megtörténik, ellágyulnak, védelmet, pátyolgatást várnak. Így vonják uralmuk alá észrevétlenül a kedvest. Az e jegy szülöttei megfontoltak, lassan mozdulnak a változásokra, és ha akadályba ütköznek, meglepődnek, és gyorsan visszavonulnak a páncéljukba. Családszeretők, de hangulatemberek. Képesek az egyik pillanatban szárnyalni, a másikban magukba zuhanni. Ha rák a párotok, ezt tartsátok tiszteletben! Megéri! A rák nő ugyanis álmodozó, a legnőiesebb nő, a rák férfi pedig érzelmes, lovagias típus!

Érdekes, hogy rák volt a szívek hercegnője, Diana, sőt rák fia, a trónörökös, Vilmos herceg is. Ugyancsak e csillagjegy szülötte Robin Williams, Pamela Anderson, és hogy kerüljön egy ismert magyar név is a sorba: Karinthy Frigyes.

Kedves rákok, sok szerencsét!

Hoppá! Egy évig csak hűséges emberek születnek
A Kutya éve kezdődött a kínai horoszkóp szerint 2018. február 16-án, és tart egészen 2019. február 4-éig, amit a Magyar Posta bélyegkisíven ábrázol. A kétféle bélyegkép főmotívuma az évnek nevet adó kutya figurája. A kisív Székely Kálmán grafikusművész tervei szerint a Pénzjegynyomdában készült 70 000 példányban.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Cukorbetegen karácsonykor – mire figyeljünk?

Karácsonykor egymást érik a rokonlátogatások, ahol általában ínycsiklandó ételektől roskadozó asztalokkal találjuk…

Nem egy tipikus decemberi hétvége lesz a mostani!

Változékony az idő, esik az eső, néhol szállingózik a hó. A lehűlés megérkezett, de nem lesz tartós: a hétvégére…
1 / 1 509

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

HÍREK

1 / 1 163

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!