Facebook hozzászólás
305

Keressük az ország legjobb lángosozóját

Kedvenc lángosozó a Balaton parton vagy éppen egy budapesti strandon, esetleg egy nyüzsgő piacon az ország bármely pontján? A Vénusz Lángos Voks oldal segítségével mindenki megtalálhatja, hol érdemes ezt a magyar street food-klasszikust megkóstolni. Már ötödik alkalommal hirdetik meg az országos lángosversenyt. Idén a teljes szavazási platform megújul, és a verseny a www.langosvoks.hu oldalra költözik, ahol még könnyebben lehet lángosozókat keresni illetve szavazni rájuk, valamint a mesterek is egyszerűbben nevezhetik sütödéjüket.   

Lángossütés, Kép: sajtóanyag
Szinte a szánkban érezzük az ízét, Kép sajtóanyag

A Vénusz Lángos Voks célja, hogy felkutassa az ország legjobb lángosait és lángossütőit. A felhasználók az oldalon megtalálhatják, mely régióban hol érdemes beállni a sorba egy finom lángosért, a lángosozók pedig ringbe szállhatnak a Vénusz felajánlotta nyereményekért. A lángos-rajongók nemcsak ajánlásukkal tehetik le voksukat kedvenc lángosozójuk mellett, hanem a Vénusz Lángos Voks oldalon nevezhetik, és szavazhatnak is a legfinomabb lángost kínáló helyre. A verseny idén is nagyon izgalmasnak ígérkezik, hiszen ezúttal is felállhat a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára egy-egy nyertes.

Lángos tálalva, Kép: sajtóanyag
Tálalva, Kép: sajtóanyag

Ezen felül, hagyományos módon, egy a balatoni régióból nevező lángossütő is különdíjban részesül.

Az aranyérmes hely a „Vénusz kedvenc lángosozója 2016” megtisztelő címen kívül 500 liter minőségi napraforgó-étolajat nyer, míg a második helyezettnek a kitüntetés mellett 300 liter, a harmadik helyezettnek pedig 200 liter a jutalma.

A verseny 2016. augusztus 20-áig a Vénusz Lángos Voks oldalon érhető el. Ott bárki benevezhet a versenybe, szavazhat kedvenc helyére, valamint értékelheti is azt. Az oldal nem csupán szavazásra használható, hanem igazi lángos-térképként is funkcionál, hiszen könnyedén felkutathatók azok a helyszínek, ahol érdemes kipróbálni a klasszikus sajtos-tejfölös vagy esetleg egy-egy különlegesebb változatot.

Az elmúlt évekhez hasonlóan nem csupán lángosozóként éri meg részt venni a versenyen, hanem szavazni is érdemes. A voksolók között öt különleges edényt sorsolnak ki, mely ideális bő olajban sült ételek elkészítéséhez, ezért persze tökéletes lángos is süthető benne!

A Vénusz Lángos Voks elérhetőségei, játékszabályzata és a verseny részletei itt érhetők el! 

Egy kis gasztronómiai útravaló Horvátországba
Horvátország ízei, italai legalább olyan változatosságot, és élménygazdagságot kínálnak, mint természeti, történelmi szépségei. Ne csupán a szigeteket, eldugott öblöket, ódon városkákat fedezzük hát fel, hanem Szlavónia, Dalmácia és az Isztriai félsziget zamatait is. Itt olvasd el kalauzunkat!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!