Facebook hozzászólás

REKESZIZOM-IZGATÓ

Kiss Ádám – a la nature

Szerinted hogy él egy thai nyugdíjas? És egy kaliforniai? Lehet-e utazni a világban csak úgy, papírok nélkül, miközben még az otthoni karosszékből sem kell felállnod? Na, ezeket tudod meg Kiss Ádámtól, a Showder Klub sztárjától még ma este, egy egészestés one-man show keretében!

Augusztus 31-én, röviddel este 9 után az RTL-en csaknem kétezres közönség előtt áll színpadra a nagyszerű humorista és világutazó, hogy történeteivel szórakoztassa a nagyérdeműt.

Kiss Ádám, Kép: rtl
Kiss Ádám, Kép: rtl

Kiss Ádám az elmúlt években rengeteg helyen járt a világban: fellépett, forgatott, azután ismét fellépett, forgatott még többet, és egy alkalommal részt vett saját nászútján is.

Sok ország és nép kultúrájába nyert betekintést, csuda dolgokat látott, fantasztikus emberekkel ismerkedett meg a közeli Romániától a napsütötte Kaliforniáig. Ezeket az élményeket egy kiforrott, egy egész estét kitöltő szórakoztató fellépéssel koronázza meg, ahol hasonló kérdésekre keres és ad választ, mint: külföldön is magyarok vagyunk-e? Milyen hatással van ránk egy másik nép kultúrája? Utazhatunk-e egyáltalán eleget? Hogy él egy thai nyugdíjas?

Az egész estés utazáshoz ezúttal az útlevelünket otthon hagyhatjuk, de lemaradni mindenképpen kár volna! Felszállás 21:05-kor!

Dumálunk, vígadunk, dalolunk a Facen!

Kiss Ernő Zsolt, Muri Enikő és a színházi tánckar, Kép: Madách Színház
Kiss Ernő Zsolt, Muri Enikő és a színházi tánckar, Kép: Madách Színház

Első a Corvin Dumaszínház, a második a Víg, a harmadik az Operett azon a dobogón, amit színházi szakemberek állítottak fel a lájkolók száma alapján. Azt vizsgálták ugyanis, hogy melyik színházat illetve színházi játszóteret kedvelik legtöbben a legnagyobb közösségi oldalon? Kissé meglepő az eredmény!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

A százéves fodrász története

A 102 éves Shitsui Hakoishi nyolcvanöt éve dolgozik fodrászként, és egyelőre nem tervezi, hogy nyugdíjba menne. A japán Idősek napja ünnepe alkalmából a kameráknak mesélte el élettörténetét.
1 / 211

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!