Facebook hozzászólás
437

Könnyed bakterápia

Azért vagyok ilyen kedves a bakokkal, mert történesetesen én is az vagyok, valódi karácsonyi ajándékként érkeztem annak idején! Hogy azóta mi történt, elmondom: egyrészt, hogy megosszam tapasztalataimat, másrészt, hogy okuljon belőle az is, aki ugyanezen csillagjegy szülötte, másrészt, ha éppen Bak partnerről álmodik! Annyira nem rossz!…   

Bak csillagjegy, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Ha egy nagyon megbízható, kitartó, hűséges, határtalan munkabírású, jó kedélyű, csak a tudomány racionalitásában bízó, családszerető, meleg szívű párra, barátra vágysz, akkor a Baknál jó helyen kopogtatsz. Ha egy eltökélt, konok, senkire nem hallgató, sokszor öntörvényűre, akkor is.

Szóval a drága Bakok sokszor kiállnak az igazukért, de nem mérik fel mindig pontosan, hogy kivel is teszik. Vannak helyzetek, amikor nem érdemes, úgy sem érti, vagy nem is akarja érteni a másik. Az sem biztos egyáltalán, hogy mindig nekünk van igazunk. Idővel meg kell tanulni nyelni egyet, háromig, de lehet, hogy holnapig számolni egy kicsit. Igaz, lehet, hogy egy ilyen rendkívüli konfliktushelyzet hozza majd el a nagy „Ő”-t.

Kedves Bakok, Nektek meg azt mondom, sajnos a hűség nem mindig kifizetődő, de ne addjátok fel, mert egyszer csak bejön! Párkapcsolatban kerüljétek a tavaszi csillagjegyeket. A Mérleggel nyugalmas, kiegyensúlyozott, szeretetteljes életed lehet. A Skorpióval viszont mozgalmas, sőt viharos! Mindkettőből kisülhet valami jó és valami rossz is. A második veszélyesebb, mert érzelmileg számodra nagyon fájdalmas lehet, de vígasztaljon a tudat, hogy a másik sokkal jobban szenved majd tőle egész életében.

Upppsz! Ez a Nyilas…
Van Nyilas jegyű ismerősöd? Akkor tudod! Végtelenül tehetséges, örök optimista, szabadságvágyó, szenzáziós, csak hát ez a remek ember képtelen odaérni sehova! Időérzéke a nagy nullával egyenlő! Nálam ne is csöngessen! Hiába!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!