Facebook hozzászólás

Kora tavaszi kivirágzás

Itt az idő, jön a háromnapos ünnep, irány a természet! Szuper ötletünk, hogy Pécs és a botanikus kert legyen a cél. Március 16-án, szombaton, 10-16 óráig vár Titeket! A csodálatos látvány mellett természetesen a kellemes illatok is vonzóak lehetnek!

Üvegházaikban már most virágoznak a citrus-félék (virágzó és termő is!). Természetesen az orchideák széles választéka, a pozsgás növények, valamint a papagájvirág és még sok érdekesség is vonzó lehet a látogatóknak.

Orchideák, Kép: gardenexpo
Kép: gardenexpo

Igen látványosak a kamélia cserjék, melyek a pálmaház idei, első virágzó növényei. Gyönyörűek a maguk nevében az akáciák, vagy az éppen termő kakaófák és kávécserjék. Igen szép látványt nyújtanak még a parkban sorra virágzó cserjék és hagymás növények.

Induljatok már most, mert még szombaton is nyitva állnak a kapuk délelőtt 10-től délután négyig.

Huszáros hétvége a Skanzenben
Március 15-16-17-én ismét huszárokkal népesül be a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szentendrén. A nemzeti ünnepen nemcsak viseletüket ismerhetik meg kicsik és nagyok a Skanzenben, de ízelítőt kaphatnak a lovashuszár virtusból is.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…

Egy cuki zöld sziget a Szigeten

Igazi zöld kempingben foglalhattak szállást környezettudatos szigetesek.A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal…
1 / 346

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!