Facebook hozzászólás
512

Kulcsár Edina bikiniben edzené a magyar futball-válogatottat

Este pályára lépnek az aranylábú gyerekek a kontinens egyik leginkább várt sporteseményén, a labdarúgó Európa-bajnokságon! Az ország focilázban ég! Kedvenc sztárjaink is nagyon várják már a nagy pillanatot, ezért örömmel váltak kifestett, jelmezes szurkolóvá az egyik telekommunikációs cég vadonatúj applikációjának segítségével, amit már bárki kipróbálhat!

Hrutka János, Mádai Vivien és Puskás Peti egy focilabdával, Kép: Telenor
Hrutka János, Mádai Vivien és Puskás Peti, Kép: Telenor

Vajon a spanyolok zsinórban harmadszor is megnyerik a kontinenstornát, vagy a világbajnok németek állnak föl a dobogó legmagasabb fokára, esetleg valamelyik meglepetéscsapat diadalmaskodik? Akárhogy is lesz, Hrutka János biztosan nyomon követi majd az eseményeket.

Puskás Peti dekázik egy focilabdával, Kép: Telenor
Puskás Peti, Kép: Telenor

– Szeretném, ha valamelyik magyar meccset  a helyszínen tekinthetném meg a barátaim társaságában – kezdte az egykori válogatott labdarúgó, aki manapság szakkommentátorként is tevékenykedik. Rudi, ahogy a barátai ismerik, türelmetlen típusnak vallja magát, de szerencsére többé nem kell az óráját lesnie. Ha legközelebb ügyet intézek, akkor le tudom majd foglalni magam, például ezzel a szurkolói applikációval, ami nagyon jó, vicces és ötletes lett. Biztosan sok embert fog megszólítani, és el fogják árasztani az internetet a vele készített fotók. –

Az applikáció segítségével Puskás Peti pillanatok alatt festett arcú, bajuszos, kalapos drukkerré változott.

Borkóstoló!
Képzeld el, amint a magyar válogatott pályára lép Bordeausx-ban, a helyi bormúzeumban borkóstolót tartanak a magyar és az osztrák bortermelők dicséretére! A bemutatón két kiváló tokaji képvisel minket! A részleteket itt olvashatod el!

helyett ezzel az applikációval és a többi digitális játékkal szórakozhatunk, míg sorra nem kerülünk – árulta el az énekes, aki a telekommunikációs vállalat legújabb, Aréna Plázában állt be a tesztelők közé.

Kulcsár Edina egy tablettel, Kép: Telenor
Kulcsár Edina, Kép: Telenor

Kulcsár Edina már alig várja, hogy pályára lépjen a magyar válogatott!

– Alig várom, hogy elkezdődjön az Európa-bajnokság, és a magyar fiúknak szurkolhassak, például ezzel a poénos szelfivel, amit itt csináltattam magamról. Nemrégiben tettem egy olyan ígéretet, hogy ha a srácok megnyerik az Eb-t, akkor miután hazajönnek, bikiniben tartok nekik edzést. Ha Magyarország nyerné meg a tornát,  boldogan venném fel a fürdőruhámat a pályára! – mondta mosolyogva a műsorvezető, aki a labdaérzékét is megmutatta.

Mádai Vivient mostanában elsősorban az anyai teendői foglalják le, de emellett nagyon várja már, hogy a tévé előtt szurkolhasson a magyaroknak.

– Lehet, hogy fura ezt egy nőtől hallani, de imádom a focit, és a szurkolás terén nagyon elhivatott vagyok. Most is apait-anyait beleadok majd, nagyon fogok drukkolni a mieinknek. Miután a szelfis alkalmazást használva láttam magamat, hogyan néznék ki teljesen megőrülve, vérbeli szurkolóként, még az is elképzelhető, hogy valóban kipingálom magamat és úgy ülök majd le a meccseinket nézni – vallotta be Vivien.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!