Facebook hozzászólás
972

AZ ADIDAS FELISMERTE A LEHETŐSÉGET

LEGO cipő játékos kedvű felnőtteknek

Az A-ZX sorozat következő idei modelljéhez az adidas Originals összefogott a LEGO Csoporttal, hogy játékosságot vigyenek a ZX8000 cipő megjelenésébe. A dán játékgyár jellegzetes jegyei azonnal felismerhetőek az adidas ikonikus lábbelijén – megmutatva, hogy az
ember sosem lehet elég idős a játékhoz.

Játékos kedvű felnőtteknek. Fotó: adidas
Játékos kedvű felnőtteknek. Fotó: adidas

 

Hogyan képzeljük el mindezt? A cipő megjelenése a klasszikus LEGO® kockákat idézi meg, a különleges ZX8000 sportcipő sokszínű designja a szintetikus bőrből készült felsőrészen, valamint a gumi cipőtalpon is megmutatkozik. A LEGO bütykökkel díszített sarokrész merész stílust kölcsönöz, a címkén pedig az adidas mellett a LEGO logó is helyet kap. A két márkajelzés feltűnik a sárga talpbélésen is, a hat különböző színű cipőfűző és a cserélhető LEGO kockadísz a fűzőn pedig még izgalmasabbá teszi a megjelenést.
Az adidas Originals ZX 8000 LEGO modell 2020. szeptember 25-től lesz elérhető világszerte az adidas.com/A-ZX webshopon keresztül.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!