Facebook hozzászólás
491

Lehet őrületes egy rádiós szilveszter?

Pörgős év áll a Class FM háta mögött. Magyarország egyik legnépszerűbb rádiója idén is kitett magáért. A legmenőbb világhírű és hazai előadókat vonultatta fel a hallgatók szórakoztatásáért. A rádió 10 világsztár hazai koncertjére vitte el a szerencséseket, és többek között a OneRebublic, a Kensington és Wellhello is exkluzív interjút adott a Class FM-nek: akár az ő slágereik közül is kikerülhet az Év dala, amit december 31-én hoznak nyilvánosságra.

Onerepublic: az öttagú együttes hétköznapi ruhában, Kép: ClassFM
Onerepublic, Kép: ClassFM

2015-ben is a legnagyobb slágerek szóltak a Class FM-en, amelyek közül a hallgatók választhatják ki az Év dalát. A rádió által összeállított exkluzív százasi listára az év végéig voksolhattak a hallgatók a Class FM honlapján, hogy Szilveszterkor Kovács Áron tolmácsolásában kiderüljön, melyik volt az esztendő legnagyobb slágere.

A rádiós ugyanis az év utolsó napján nyolcórás maratoni Class40-nel várja a hallgatókat, felidézve 2015 legnagyobb zenei pillanatait, például amikor a világ egyik legismertebb zenekara, a OneRepublic Magyarországra látogatott és egy szerencsés pár a Class FM-nek köszönhetően a színfalak mögött is találkozhatott a csapattal. Az együttes Kiss Orsinak exkluzív interjút is adott, amelyben kiderült, hogy többek között a Beatles és a U2 inspirálja őket. Vajon benne lesz a végső toplistában a zenekar valamelyik slágere?

Fluor Tomi begipszelt lábbal a Class FM Morningshow-jában, Kép: Class FM
Fluor Tomi talpig gipszben, Kép: Class FM

Emlékezetes marad 2015-ből, amikor a hallgatók és Vágó Piros nagy örömére, nagy sikerű élő minikoncertet adott a piacvezető rádió stúdiójában a világhírű Kensington, akik olyan jól érezték magukat, hogy a Budapesten forgatott kisfilmjük jeleneteit nyári slágerük videójába is bevágták. Így kerülhetett a sárga villamosok és a legnagyobb európai fesztiválok mellett a Class stúdiója is a holland csapat Done With It című klipjébe.

A rádió emellett majd 700 hallgatónak tette örökre emlékezetessé az évet: a négy hónapon át tartó nagyszabású Class Nyár 2015 programsorozat keretein belül olyan világsztárokat hoztak közelebb a szerencsésekhez, mint Robbie Williams, Avicii, David Guetta, John Newman, Ellie Goulding, Emeli Sandé és a The Script, akiknek slágereire szintén szavazhatnak a classfm.hu-n.

A felejthetetlen pillanatok közé tartozik a Class Nyár 2015 teltházas, nyitó budapesti nagykoncertje, amelyet megelőzően Fluor Tomi gipszben érkezett a Class FM stúdiójába, és Diaz kíséretében a Wellhello sikeréről beszélgetett a Morning Show műsorvezetőivel.

Bulizó fiúk-lányok, Kép: Class FM
Wellhelo, Kép: Class FM

A népszerű csapat több hatalmas slágert is készített idén, így ők is eséllyel pályáznak az Év dala kitüntetésre.

Tehát ma minden kiderül, csak fülelj!

Tudtad, hogy Vágó Pirossal Te is pihenhetsz egy picit?



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!