Facebook hozzászólás
350

Lesz itt dráma bőven decemberben

Decemberben indul az Epic Drama csatorna, amely több mint 600 órányi szórakozást kínál a világ minden részéről gondosan összeválogatott kiváló drámasorozatokkal, amelyek a legnagyobb televíziós sztárokat vonultatják fel.

A drámák rajongói elismert és lenyűgöző sorozatok közül választhatnak számos műfajból: krimi és rejtély, irodalmi klasszikusok, politika, történelmi, háborús, akció, kaland és fantázia.  A palettán kiváló, élménydús kosztümös drámák találhatóak a világ minden pontjáról, így többek között egyesült királyságbeli, egyesült államokbeli, spanyol, francia, olasz, ausztrál és kanadai produkciók is láthatóak lesznek.

Kép: Pixabay
Kép: Pixabay

„Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük az Epic Drama csatornát, amely merőben új és pazar módon, kifejezetten a nagy költségvetésű és lebilincselő történeteket felvonultató kosztümös drámákra összpontosít,” nyilatkozta Irina Gofman a Viasat World elnök-vezérigazgatója. A dráma műfajában szerzett jártasságunkat kamatoztatva tudjuk kiszolgálni ezt a piaci rést egy olyan 24 órás csatornával, amely a világ minden pontjáról gondosan válogatva, napjaink drámakínálatának legjavát kínálja, lehetővé téve a tartalom on-demand struktúrájú fogyasztását is.”

Az Epic Drama szenvedélyek és árulások, szerelmek és csalódások közepette zajló hősies tettekkel átszőtt felemelő és érzelmes történeteket kelt életre. A főműsoridőben sugárzott szinte valamennyi tartalom az elmúlt három évben készült, és a műsorok 70% kizárólag csak az egyes piacokon látható, így a nézők a nap 24 órájában, a hét 7 napján élvezhetik a legújabb kosztümös drámákat.

Az Epic Drama első körben a Viasat World kulcsfontosságú piacain és területein lesz elérhető pán-regionális műsorszórással: Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Csehországban, Észtországban, Görögországban, Horvátországban, Lengyelországban, Lettországban, Litvániában, Macedóniában, Magyarországon, Montenegróban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban és Ukrajnában. A tervek szerint 2018-ban további bővítés várható.

Kortárs magyar darabok a Katonában
Összesen tizenegy bemutatót tartanak a most kezdődő szezonban a Katona József Színházban. Kiemelt helyet kapnak benne a kortárs hazai szerzők. Pintér Béla visszatér a társulathoz, és érkezett két fiatal tehetség is Rujder Vivien és Dér Zsolt személyében. Mindketten Máté Gábor osztályában végeztek idén nyáron, az SZFE-n.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!