Facebook hozzászólás

Letisztult formák, művészet és luxus egy helyen

Sokszor halljuk, mégsem vagyunk teljesen tisztában azzal, hogy mi is az a resort. Nyaralóhely? Szálloda? Otthon? Tulajdonképpen lehet mindhárom együtt, és még ennél is több: egy teljesen új élmény, amit már Magyarországon is megtapasztalhatunk Közép-Európa első luxus resortjában, Zala megyében.

Resort – az igazi életérzés!

Hatalmas zöld terület, dimbes-dombos környezet, a természet közvetlen közelsége, tér, szabadság, csend, nyugalom, még is kiemelkedő szolgáltatások, exkluzív lakóépületek, tágas terek, különleges élmények. Nagyjából ezek a kulcsszavak jellemeznek egy resortot.

Zala Springs látványkép, totál, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Nagy különbség egy lakóparkkal szemben, hogy ott a kikapcsolódásról, feltöltődésről, élményről szól minden. Távol a városok nyüzsgő zajától, mégis igazán inspiráló környezetben. Legyen szó akár csak néhány napos tartózkodásról, vagy életvitel szerű ottlétről, resortban lenni, resortban élni egy teljesen új élmény.

Zala Springs hóban, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Egy-egy ilyen kerítéssel körbe vett, őrzött terület és lakóegységei szakítanak a hagyományos hétvégi házra alapuló képpel. Ott a szabadidő és a hétvégi kikapcsolódás tényleg a pihenésről és feltöltődésről szól, nem kell foglalkozni a kertrendezési munkával, karbantartással, főzéssel és egyebekkel. Életvitel tekintetében messze távol áll egy lakópark vagy egy üdülő time sharing élményétől. A resorthoz tartozás, mint státusz és életforma, Amerikából indult el.

Zalai szálloda nappal, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Zalában épül Közép-Európa első luxus resortja

A 160 hektáros területen ötcsillagos szállodát, villákat, üzleteket, wellness központot, éttermeket és más prémium szolgáltatásokat terveznek. Golfpályája, bisztró, klubház, és három társasház várja a vendégeket. Minden egyes lakóépületnek más a tervezője.

Zalai szálloda éjszaka, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Fürdőház, luxusvilla és új tóparti lakóingatlan

Eddig három lakóépület készült el, és 2019-ben több újdonság is várható, mely Bachmann Bálint nevéhez kötődik. Nagy üvegfelületekre, nyitott terekre számíthatunk.

Vörösboros szarvascomb dödöllével
Fejedelmi falatokat továbbítok Nektek. A szarvas önmagában csodálatos alapanyag, hát még zalai módon felturbózva! Sztana Ferenc, a legismertebb zalacsányi séf ezt ajánlja!

A fürdőházat a Pro Architectura és Nívó díjas: Nagy Csaba és Pólus Károly tervez. Tovább fokozza a neves tervezők listáját és a 2019-ben induló Zala Springs fejlesztések sorában Demeter Nóra, aki a Resort első luxusvillájának tervezője.

A Zala Springs egész évben nyitva áll, bárki felfedezheti magának a resortot. Érdemes a világ 10 legszebb modern klubházának választott épületében elhelyezkedő híres bisztróval kezdeni, ahol Sztana Ferenc séf készít fenséges fogásokat.

Ezek a legjobb Gastro Design díjas éttermek és szállodák nálunk! Próbáld ki!
Sok-sok győztes a vidéki nevezők közül, éremeső a legnépesebb kategóriában, és pár esetben szigorú, de előremutató ítélet miatt a shortlistesek rövidlistán maradtak – ez dióhéjban az idén negyedszer meghirdetett Gastro Design Award verseny eredménye. Mi csak azt láttuk, ez világszínvonal!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!