Facebook hozzászólás

Letisztult formák, művészet és luxus egy helyen

Sokszor halljuk, mégsem vagyunk teljesen tisztában azzal, hogy mi is az a resort. Nyaralóhely? Szálloda? Otthon? Tulajdonképpen lehet mindhárom együtt, és még ennél is több: egy teljesen új élmény, amit már Magyarországon is megtapasztalhatunk Közép-Európa első luxus resortjában, Zala megyében.

Resort – az igazi életérzés!

Hatalmas zöld terület, dimbes-dombos környezet, a természet közvetlen közelsége, tér, szabadság, csend, nyugalom, még is kiemelkedő szolgáltatások, exkluzív lakóépületek, tágas terek, különleges élmények. Nagyjából ezek a kulcsszavak jellemeznek egy resortot.

Zala Springs látványkép, totál, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Nagy különbség egy lakóparkkal szemben, hogy ott a kikapcsolódásról, feltöltődésről, élményről szól minden. Távol a városok nyüzsgő zajától, mégis igazán inspiráló környezetben. Legyen szó akár csak néhány napos tartózkodásról, vagy életvitel szerű ottlétről, resortban lenni, resortban élni egy teljesen új élmény.

Zala Springs hóban, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Egy-egy ilyen kerítéssel körbe vett, őrzött terület és lakóegységei szakítanak a hagyományos hétvégi házra alapuló képpel. Ott a szabadidő és a hétvégi kikapcsolódás tényleg a pihenésről és feltöltődésről szól, nem kell foglalkozni a kertrendezési munkával, karbantartással, főzéssel és egyebekkel. Életvitel tekintetében messze távol áll egy lakópark vagy egy üdülő time sharing élményétől. A resorthoz tartozás, mint státusz és életforma, Amerikából indult el.

Zalai szálloda nappal, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Zalában épül Közép-Európa első luxus resortja

A 160 hektáros területen ötcsillagos szállodát, villákat, üzleteket, wellness központot, éttermeket és más prémium szolgáltatásokat terveznek. Golfpályája, bisztró, klubház, és három társasház várja a vendégeket. Minden egyes lakóépületnek más a tervezője.

Zalai szálloda éjszaka, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Fürdőház, luxusvilla és új tóparti lakóingatlan

Eddig három lakóépület készült el, és 2019-ben több újdonság is várható, mely Bachmann Bálint nevéhez kötődik. Nagy üvegfelületekre, nyitott terekre számíthatunk.

Vörösboros szarvascomb dödöllével
Fejedelmi falatokat továbbítok Nektek. A szarvas önmagában csodálatos alapanyag, hát még zalai módon felturbózva! Sztana Ferenc, a legismertebb zalacsányi séf ezt ajánlja!

A fürdőházat a Pro Architectura és Nívó díjas: Nagy Csaba és Pólus Károly tervez. Tovább fokozza a neves tervezők listáját és a 2019-ben induló Zala Springs fejlesztések sorában Demeter Nóra, aki a Resort első luxusvillájának tervezője.

A Zala Springs egész évben nyitva áll, bárki felfedezheti magának a resortot. Érdemes a világ 10 legszebb modern klubházának választott épületében elhelyezkedő híres bisztróval kezdeni, ahol Sztana Ferenc séf készít fenséges fogásokat.

Ezek a legjobb Gastro Design díjas éttermek és szállodák nálunk! Próbáld ki!
Sok-sok győztes a vidéki nevezők közül, éremeső a legnépesebb kategóriában, és pár esetben szigorú, de előremutató ítélet miatt a shortlistesek rövidlistán maradtak – ez dióhéjban az idén negyedszer meghirdetett Gastro Design Award verseny eredménye. Mi csak azt láttuk, ez világszínvonal!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hurrá! Ilyen lesz a nyuszis hétvége!

Végre tényleg jó időt tartogat az előttünk álló ünnepi hétvége, és erre már régóta nem volt példa! Pénteken és…

Tavaszi nyitány testnek és léleknek

Az első napsugarak megjelentével a lelkünk elég hamar átáll és tavaszi üzemmódra vált, de a testünk nem mindig…
1 / 1 478

Receptek

HÍREK

1 / 1 129

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!