Facebook hozzászólás
1 283

FORDULJ MEG!

Luis Fonsi ismét tarol új slágerével – videóval!

Két nap alatt nyolcmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

„Fordulj meg” – lefordítva ezt jelenti a Date La Vuelta című dal, amit Sebastián Yatra, Nicky Jam és az elmúlt évek legnagyobb slágerkirálya, Luis Fonsi jegyez.

Luis Fousi, álló, Kép: sajtóanyag
Luis Fousi, Kép: sajtóanyag

Luis Fonsinak ez az első száma az év elején kiadott Vida című albumát követően, amely februárban vezette a latin-amerikai toplistákat.

Luis Fousi, Kép: sajtóanyag
Luis Fousi, Kép: sajtóanyag

A slágergyáros több mint 20 éves karrierje alatt számos multi arany- és platina- lemezekkel büszkélkedhet. A zenei iparág egyik legrangosabb díjazását is megkapta a Latin GRAMMY®-t. Tagadhatatlan és egyedülálló tehetségével, átlépte a határokat és elcsábította rajongóit.

 

 

Pályafutása alatt sok szupersztárral dolgozott már, például a kanadai Justin Bieberrel, a Puerto Rico-i raggaeton lengendával, Daddy Yankeevel, és az amerikai Demi Lovatoval.

Aki nem akar lemaradni az év bulijáról és együtt akar táncolni és énekelni a latin zene királyával a YouTube-rekordokat megdöntött sikerszámokra, az ne feledje, hogy 2019. augusztus 17-én este 8 órakor a Budapest Arénában a helye.

6 menő szelfiötlet: mobilos fotósuli

Lány a levendulásban szelfizik, Kép: Vatera
Kép: Vatera

Nyaraláskor, gyerekekkel, tükör előtt, egy ínycsiklandó étel társaságában – csak néhány a leggyakoribb szelfi témák, vagy a legáltalánosabb Instagram képek közül. Pedig még számtalan érdekes alternatíva van. Íme, néhány tuti háttérötlet a következő profilképünkhöz.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!