Facebook hozzászólás
750

Kislánya nem tudja túltenni magát édesapja halálán

Ma egy éve halt meg Gesztesi Károly

Mindig is két végén égette a gyertyát a színész, de azt senki sem gondolta, hogy ilyen fiatalon fog itt hagyni bennünket. Pontosan egy évvel ezelőtt szívinfarktusban halt meg.

Liptai Claudia mai napig gyászolja Fotó: Pinterest
Liptai Claudia mai napig gyászolja Fotó: Pinterest

Még karácsony előtt nyilatkozott arról Liptai Claudia  Story-nak, hogy bár életének nagyon boldog szakaszát éli, ezt az ünnepet beárnyékolja majd, hogy volt férje már nincs velük. Január 4-én kapták a szörnyű hírt, hogy  Panka édesapja elhunyt. A színész éppen vezetett, amikor infarktust kapott, és bár ki tudta hívni magához a mentőket, segíteni már nem tudtak rajta.

„A mai napig nem hiszem el, ami történt, még most is csak élő emberként tudok Karcsira gondolni. Nagyon sokszor eszembe jut, hogyan tudnám visszatekerni az idő kerekét arra a napra. Kézen fognám és bevinném őt egy kórházba, hogy jó alaposan kivizsgálják. Még most is borzalmas belegondolni, milyen fájdalmat okozott az elvesztése az én kislányomnak és a testvéreinek. Panka próbálja túltenni magát a tragédián, de szerintem sohasem sikerül majd neki, noha az életnek folytatódnia kell, mennünk kell előre. Nem csinálhatok mást, igyekszem a kislányom életét minél teljesebbé tenni. De bevallom, félek attól, milyen lesz az első karácsonya az apukája nélkül” – mondta Claudia.

A műsorvezetőnő hozzátette: míg Pankának a testvérei, addig neki a férje, Pataki Ádám segít feldolgozni Gesztesi Károly elvesztését.

 

Gesztesi Károly egy éve hunyt el Fotó: Instagram
Gesztesi Károly egy éve hunyt el Fotó: Instagram

Megszólalt Gesztesi egykori kedvese is, aki a mai napig vádolja magát, hogy aznap nem tudott vele menni vidékre. A végzetes napon ugyanis a színész hiába kérlelte, hogy vigye le Szegedre, az 56 éves úszásoktató nem tudta vállalni az utat. „A mai napig bűntudatom van, amiért akkor nem dobtam félre mindent és nem vittem én őt Szegedre. Közel fél évig jártam pszichológushoz, hogy ezt feldolgozzam, mert állandóan marcangoltam magam. Tudom, ha ott vagyok vele, túlélte volna, tudom, mit kell tenni vészhelyzetben” – vallotta be a Blikknek Mattesz Csilla, akinek máig fáj, hogy nem tudott elbúcsúzni a színésztől, és nem volt ott a temetésen, mert nem tudta, mikor lesz.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!