Facebook hozzászólás

Magyarul a XXI. században

Mit csinál mostantól Barabás Évi vagy Baló György, és  ki lesz házon kívül vagy belül? Akár tetszeik, akár nem, pár nap, és itt a naptári ősz!! Az ősz pedig nemcsak új divatot, új ízeket hoz, hanem változásokat is – például a tévés programkínálatban. Mostantól mindenre fény derül! 

Barabás Évi, Kép: Nánássy Pál
Barabás Évi, Kép: Nánássy Pál

Augusztus 27-étől új időpontra kerül a Fókusz: a piacvezető infotainment magazin két házigazdájával – Barabás Évával és Tokár Tamással –, ezentúl a Híradó előtt, 17:25-kor találkozhatnak. A Story Extra minden hétköznap 15:45-kor jelentkezik a legfrissebb hazai és nemzetközi sztárhírekkel.

Szeptember 4-étől új epizódokkal jön a Házon Kívül: a Story Gálán érték-díjjal kitüntetett Boros Krisztina kedd esténként 22 óra 10 perctől várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban megszólal a lúgos orvos áldozata: Renner Erika, aki egyebek mellett arról is beszél majd, hogy blogok és kommentek tömege hibáztatja és vádolja őt.

Folytatódik a XXI. század is: a 22 óra 40 perckor kezdődő évadnyitó adásban Veress Krisztina a nyolcvanas évek magyarországi heavy metal gigakoncertjeinek kulisszatitkait tárja fel.

Szeptember 10-étől  vissza a Magyarul Balóval. Az RTL Klub napi közéleti háttérműsorában Baló György a tőle megszokott stílusban és alapossággal dolgozza fel a legfontosabb politikai, közéleti eseményeket és fejleményeket, szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit.

Nekem Szóló pályázat
Idén harmadik alkalommal lehet pályázni a Nekem Szól! Egészségértés Díjra. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete pályázatának célja, hogy a közvélemény jobban megismerje a legjobb egészségértést fejlesztő programokat. A nevezési határidő 2018. október 14.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Anya, kérem előre a jussomat!

Nemcsak a terhesség alatt, a tervezési időszakban is érdemes fokozni a folsavbevitelt! Vajon miért van az, hogy egy…

Nem százas, csak 99?

Becslések alapján napjainkban mintegy 200.000 honfitársunk szenved Alzheimer-kórban vagy valamilyen, különböző…
1 / 1 491

OTTHON

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…

Egy cuki zöld sziget a Szigeten

Igazi zöld kempingben foglalhattak szállást környezettudatos szigetesek.A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal…
1 / 346

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!