Facebook hozzászólás

Magyarul a XXI. században

Mit csinál mostantól Barabás Évi vagy Baló György, és  ki lesz házon kívül vagy belül? Akár tetszeik, akár nem, pár nap, és itt a naptári ősz!! Az ősz pedig nemcsak új divatot, új ízeket hoz, hanem változásokat is – például a tévés programkínálatban. Mostantól mindenre fény derül! 

Barabás Évi, Kép: Nánássy Pál
Barabás Évi, Kép: Nánássy Pál

Augusztus 27-étől új időpontra kerül a Fókusz: a piacvezető infotainment magazin két házigazdájával – Barabás Évával és Tokár Tamással –, ezentúl a Híradó előtt, 17:25-kor találkozhatnak. A Story Extra minden hétköznap 15:45-kor jelentkezik a legfrissebb hazai és nemzetközi sztárhírekkel.

Szeptember 4-étől új epizódokkal jön a Házon Kívül: a Story Gálán érték-díjjal kitüntetett Boros Krisztina kedd esténként 22 óra 10 perctől várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban megszólal a lúgos orvos áldozata: Renner Erika, aki egyebek mellett arról is beszél majd, hogy blogok és kommentek tömege hibáztatja és vádolja őt.

Folytatódik a XXI. század is: a 22 óra 40 perckor kezdődő évadnyitó adásban Veress Krisztina a nyolcvanas évek magyarországi heavy metal gigakoncertjeinek kulisszatitkait tárja fel.

Szeptember 10-étől  vissza a Magyarul Balóval. Az RTL Klub napi közéleti háttérműsorában Baló György a tőle megszokott stílusban és alapossággal dolgozza fel a legfontosabb politikai, közéleti eseményeket és fejleményeket, szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit.

Nekem Szóló pályázat
Idén harmadik alkalommal lehet pályázni a Nekem Szól! Egészségértés Díjra. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete pályázatának célja, hogy a közvélemény jobban megismerje a legjobb egészségértést fejlesztő programokat. A nevezési határidő 2018. október 14.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!