Facebook hozzászólás
306

Már csak két hetet kell aludnunk!

Emlékeztek, milyen szenzációsan indult Danics Dóra vagy Oláh Gergő karrierje? Hangjukkal egyszerűen elrabolták a hallgatók, a nézők szívét. És rajtuk kívül még sokaknak teljesült a nagy álma, amikor elindult az X-Faktor. Nos, idén sem maradunk vágytól égő fiatalok nélkül! Két hét múlva startól a tehetségkutató 8. évada Radics Gigi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mentorálásával. Lesz miért izgulnunk!

2018-ban is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek egyik legsikeresebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara valamint Ricco és Claudia után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán.

X-Faktor, zsűri, Kép: RTL Klub
Kép: RTL Klub

A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amire mindenki felkapja a fejét.

Erre voltunk legjobban kíváncsiak 2017-ben
Az év sporteseményei, a FINA és az Andorra – Magyarország futballmérkőzés mellett a Black Friday, az Eurovíziós Dalfesztivál és a Fidget spinner szerepeltek a Google magyarországi keresési toplistájának élén, de az óraátállítás és a csirkemell recept is előkelő helyen végeztek.

A hamis hangok, szórakoztató produkciók és őstehetségek különleges pillanatokat szereztek Giginek, Lacinak, Alexnek és Petinek. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek.

A műsorvezető 2018-ban is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várta, hogy újra együtt sírhasson, és nevethessen a jelentkezőkkel. Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából.

Az X-Faktor október 6-tól, minden szombat este 8-tól jelentkezik az RTL Klub-on.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!