Facebook hozzászólás
216

Már keresik a testvéreket

Rövidesen újra kukucskálhatunk a televíziós kulcslyukon! Már válogatják a Való Világ következő szereplőit!   

RTL: válogatásra jelentklező fiatal pár, Kép: sjatóanyag
Lehet, hogy velük találkozunk? Kép: RTL

Hamarosan az RTLII-n láthatják a nézők minden idők legsikeresebb hazai valóságshowját, a ValóVilágot, mely a fogalomnak számító Big Brother alapján indul újra. A szereplők meghallgatása a hétvégén startolt!

Új fejezet nyílik a valóságshow-k történetében a ValóVilág powered by Big Brother formátumnak köszönhetően. A válogatást ezúttal is nagy érdeklődés övezte, hiszen több száz ember fordult meg a hétvégén a ValóVilág Villa előterében. A jelentkezők összetétele meglehetősen színes, hiszen míg a legfiatalabb jelentkező tizennyolc, addig a legidősebb vállalkozó szellemű játékos-jelölt már a hatvanötödik életévét is betöltötte!

RTL-válogatás, színes bőrű fiút fényképeznek nasgy lámpák előtt, Kép: sajtóanyag
Lehet, hogy pont ő lesz a villalakó? Kép: RTL
A jelentkezők között van fejvadász, pszichiáter, karrier tanácsadó, kazános, színész, konyhai kisegítő, szabadúszó, gépi járda-takarító, cégvezető, grillszakács, hivatásos sofőr, boncmester és kormánytisztviselő is, de akadt olyan is, aki a hétköznapokban testőrként vagy épp gyöngyhalászként tevékenykedik.A Villa benépesüléséig vezető utat már a valóságshow Instagram felületén is nyomon lehet követni a valo_vilag_official profil alatt, míg a műsor Facebook oldala itt érhető el! 
Hallottad?
Reneszánszukat élik a televíziós sorozatok: a napi sugárzású szappanoperák mellett ma már egészen nagy költségvetésű, magas művészeti színvonalat képviselő drámák és kalandsorozatok is képernyőre kerülnek. Az Invitel kíváncsi volt a hazai trendekre, ezért Nagy Sorozatrajongó címmel elindította online kérdőívét, amit 2015. december és 2016. január között több mint 5000-en töltöttek ki. A részleteket olvasd itt!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!