Facebook hozzászólás

Már két éve beszélünk Magyarul Balóval

Prima Primissima díjat kapott Baló György. A 15. alkalommal kiosztott rangos elismerést magyar sajtó kategóriában az idén kollégánk, Baló György szerkesztő-műsorvezető vehette át.

Szívből gratulálunk Baló Görgynek! Büszke vagyok rá, hogy egykori kollégám kapta a rendkívüli elismerést. Szintén egykori kollégám, az RTL Klub hírigazgatója is köszöntötte a csatorna doyenjét.

– Összes munkatársam nevében gratulálok Baló Györgynek. Büszke vagyok rá, hogy az RTL Klub csapatát erősíti, és tapasztalatával hozzájárul a következő generáció televíziós újságíróinak szakmai fejlődéséhez – mondta Kotroczó Róbert.

Baló György Krizsó Szilviával, Kép: wikimedia
Baló György Krizsó Szilviával, Kép: wikimedia

Baló György Magyarul Balóval című műsora 2015. februárja óta látható az RTLII, illetve az RTL Klub csatornán.

A napi közéleti háttérmagazinnal kapcsolatban friss információ, hogy Baló György rövid betegsége idejére – várhatóan a következő két hétben – Rábai Balázs, a Híradó műsorvezetője, Boros Krisztina, a Házon Kívül műsorvezető-szerkesztője és Kéri Barna, a Híradó senior politikai tudósítója helyettesíti a Prima Primissima díjas műsorvezetőt.

Mindannyian mielőbbi gyógyulást kívánunk Baló Györgynek, és bízunk abban, hogy a nézők mihamarabb újra a képernyőn láthatják a televíziós újságírás kiváló szereplőjét.

Ismét társadalmi ügyeket karol fel a Playboy
Kovalcsik Ildikó Lilu, Barabás Évi, valamint Görög Zita is csatlakozott a harmadik Playboy Hero jótékonysági kampányhoz. Ebben az évben a hősök mellett a hősnők is szerepet kapnak, olyan fontos társadalmi ügyekre hívják fel a figyelmet, mint a nők elleni erőszak megelőzése vagy a hátrányos helyzetű gyermekek támogatása. Az ismert közéleti szereplők mellett az üzleti élet meghatározó személyei is szerepet vállalnak: Balogh Péter, Lobenwein Norbert, Csillik Timur, Kutvölgyi Pál és Vardanjan Tigran is egy-egy szervezetet képvisel majd a kampányban.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

HÍREK

1 / 1 127

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!