Facebook hozzászólás
410

Mától máskor várnak a barátok

Hétfőtől munkanapokon új műsorrenddel jelentkezik az RTL Klub. Új időpontban jelentkezik a Fókusz, a Fal, a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest is. A Házon kívül pedig keddenként jelentkezik majd.

Február 19-től új időpontban, 19:05-kor kezdődik az ország egyik legnézettebb infotainment műsora, a Fókusz. Módosul A Fal kezdési időpontja is: a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett sorsfordító game show 19:35-től várja a nézőket.

Barabás Évi, Fotokredit: Nánássy Pál
Barabás Évi, Fotokredit: Nánássy Pál

A változás miatt új időpontra kerül a Barátok közt, ami a jövőben 20:55-kor kezdődik majd. Az Éjjel-Nappal Budapest fiataljainak kalandjait hétköznaponként 21:35-től követhetik nyomon a rajongók.

Erre voltunk legjobban kíváncsiak 2017-ben
Az év sporteseményei, a FINA és az Andorra – Magyarország futballmérkőzés mellett a Black Friday, az Eurovíziós Dalfesztivál és a Fidget spinner szerepeltek a Google magyarországi keresési toplistájának élén, de az óraátállítás és a csirkemell recept is előkelő helyen végeztek.

Módosul a Házon Kívül című riportműsor adásnapja is. A Story Gálán érték-díjjal kitüntetett Boros Krisztina a jövőben kedd esténként várja a nézőket a képernyők elé. Emellett a Halálos fegyver című sorozat premier epizódjai ezentúl csütörtök esténként vetítik.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!