Facebook hozzászólás
350

Még azt sem tudjuk, fiú avagy lány!

Gorillakölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A pici a szakértők szerint jól van, anyja féltve őrzi, ezért még nem tudni a nemét sem. Feltehetően a két ünnep között már a nagyközönség is ünnepelheti!

Méltón ünnepelte az idei karácsonyt a Fővárosi Állat- és Növénykert! Cuki kis kölyöknek adott életet az egyik gorilla. Az anyuka annyira félti bébit, bújtatja az ölében a kicsit, hogy egyelőre nem tudni a nemét sem. Most az a legfontosabb, hogy békességben lehessenek kettesben.

Gorillabébi anyukájával, Kép: MTI, Kovács Attila
Gorillabébi anyukájával, Kép: MTI, Kovács Attila

Egyelőre csak annyi biztos, hogy ha minden rendben megy tovább, valamikor a két ünnep között már a téli szünet élvezői is megpillanthatják „őbébiségét”. A névadás pedig – érthető okok miatt januárra marad!

Az élet már csak ilyen! Minden élőlény olyan környezetben szaporodik, ahol alkalmasak, sőt, kiválóak arra a körülmények. Ezek a nem honos állatok különleges helyzetben vannak nálunk. Éppen ezért nagyszerű munka az intézet gondozóitól, hogy egy újabb bébi született! Vagyis, jól érzik magukat! Gratulálok és köszönet érte!!

Nem a tulajdonod! A TÁRSAD!
Alighogy beköltöztünk pesterzsébeti sorházunkba, egy szép cirmos cica ült le a teraszunkra. Keservesen nyávogott. Látszott rajta, hogy éhes. Kapott egy kis maradék túrós tésztát. Jól lakott, kényelmesen besétált a konyhába, leült a hűtőszekrény elé, és dorombolni kezdett. Rögtön rájöttem, egy ez egy kitett állat. Felismerte a hűtőt! Átgondoltam. Gyerekkoromban volt cicám, tudtam mivel jár, de vajon mit szól hozzá a férjem? Neki soha nem volt kisállata. Megbeszéltük. Hyppolit maradt, és több mint 10 éven át volt hűséges társunk, barátunk, aki soha többé nem nyávogott!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!